Холандските полицаи безсилни пред секса

13
Добави коментар
plam
plam

Холандската полиция и паркови работници са безсилни пред страстта на своите съграждани, които не се свенят да се отдават на любовни ласки на обществени места.

През последните месеци в традиционно разкрепостената страна се появи специфична сексуална мода – правенето на секс пред погледа на много хора.

Разгорещението от страстта двойки въобще не се смущават „да го правят“ и на най-оживените места, предназначени за отдих, като например парковете.

Популярността на уличния секс расте с всеки изминал ден и вече е съвсем обичайно минувач да стане свидетел на любовна сцена даже по средата на пътя или на полянката за пикник.

Възмутени граждани, несвикнали с подобен ексхибиционизъм, буквално са затрупали с жалби полицията, призовавайки я да спре тази разюзданост.

Служителите на реда обаче са напълно безпомощни, защото нямат никакви пълномощия, за да накажат нарушителите на обществения ред и морал. Те могат единствено да им направят забележка.

Според шефа на най-големия холандски парк Ерик Друф проблемът със секса на местата за отдих е много сериозен и изисква специално внимание.

Той призова правителството да се намеси и да даде необходимите пълномощия на полицията, за да бъдат наказвани всички „сексуални смутители“.