Подарък за Великден

7
Добави коментар
ehombre
ehombre

При католиците наближава времето великденското зайче да се появи със своята кошница, за да обере великденски подаръци. У нас наближава времето на голямото биене с яйца и макар да не е тардиционно може да зарадвате свой близък с изненадващ подарък. Ако се решите на тази стъпка, докато обикаляте магазините за подходящата покупка, имайте предвид, че тази година на мода всъщност е старото.

Всичко с формата на яйце е подходящо за случая – не се впускайте в издирване на някое от прочутите яйца Фаберже, стойността им ги прави толкова недостъпни, че трябва да се задоволим да ги гледаме на снимка.

Други, подходящи бижута за Великден, са тези с формата на животни или птици, особено бебета животни – пиленца, зайчета и агънца. Сребърните амулети със старинен вид могат да бъдат открити в почти всякакви форми. За по-изтънчените дами брошка с образа на животно или птица би била много подходяща идея.

Бижутата-цветя също са страхотен подарък за Великден. Цветя на букети или в светли окраски, характерните за Великден цветове жълто, бяло, зелено, а също и в пастелните тонове на синьото и розовото.

Жени, в този важен ден вие също не бива да забравяте мъжете до вас. Едни копчета за ръкавели със старинен вид или игла за ревера биха прибавили стил към вечерния костюм на вашия любим.

А за една незабравима вечер – какво по-добро от това да си направите взаимен подарък с една прекрасна шоколадова бонбониера, дори и на цената на няколко калории в повече.