Електронен диетолог ?!?

1
Добави коментар
valchev
valchev

С настъпването на лятото отново много хора търсят начин за борба с натрупаните в повече килограми по призниците. Манията за отслабване отново е завладяла и мъже и жени, и всеки търси своя начин да се добере до мечтаната фигура.

Много хора обаче се оплакват, че натовареното ежеднивие е голяма пречка за постигането на тази цел. Тренировките след работата до късно е истинско предизвикателство за изтощеното от глад тяло, а диетите са трудни за спазване и повечето хоа винаги „кръшкат от режима”.

SBM Europe обаче намери начин да спрем с глупавите оправдания и създаде новия си продукт „Dietmark”. Устройството представлява софтуерен продукт за поддържане на теглото и здравословен живот. С него можете да промените вредните си навици, като се съобразявате с вкусовите си предпочитания и лично време, което може да отделите да тренировки. По- възрастните състезатели знаят, че всяка изядена калория, трябва да се записва и след това да се разпределя времето за нейното превръщане в енергия. Е, на същия принцип работи и „Dietmark”, с разликата че е на електронен носител и е много лесен за употреба. Хората, които го използват го определят като незаменима част от режима си. С други думи „Dietmark” е прототип на „електронен интелект” за сваляне на килограми.

Веднъж инсталиран софтуера може да организира и мотивира поддържането на избрана от потребителя диета, като калкулира приетите калории и разпределя храненията на 5 пъти на ден, в удобни за него часове. Също така, калкулира колко тренировки са необходими за изразходването на тези калории и ги разпределя на три части през деня.Изчислени са и калориите, които се изразходват не само със спорт, нещо за което рядко се замисляме. За храненията и тренировките има специално напомняне, в случай че забравите! Ако се случи да „съгрешите” с някоя забранена храна, може да я въведете в „Dietmark” и той ще преизчисли на ново, от какво се нуждаете, за да се отървете от нея.

Софтуера изчислява индекс на телесна маса и позволява въвеждането на текущите мерки на клиента и промяната им. Може да контролирате размерите на хаша, бедрата, ръцете, талията и др. Когато борбата с килограмите не върви добре, умната машинка увеличава натоварването за по –добри резултати. Обратният вариант – всеки ден отбелязвате как се чувствате, а вашия личен диетолог се съобразява и с това. „Dietmark” може да се изполва от няколко потребителя едновременно и вече се разпространява в търговската мрежа и в България. Най- голямото предимство е, че веднъж инсталиран софтуера не може да бъде променен или преинсталиран, т.е. познатото на всички „започвам от утре” няма да проработи. Продукта е създаден, за да покаже на клиентите, че загубата на излишни килограми и здравословният живот са един продължителен процес, постоянен режим на баланс между полезно хранене и движение.