Името ви определя дали ще имате късмет в любовта

32
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Името ви определя дали ще имате късмет в любовта

Името ви определя дали ще имате късмет в любовта 3.00/5 (60.00%) 2 votes

Съществува теория, според която вашето име определя до голяма степен дали ще се радвате на голямо внимание от страна на мъжете, или напротив – ще ги отблъсквате. За да разберете коя планета определя вибрациите на вашето име, трябва да сумирате числата, на които отговарят буквите от името ви.
Например: Петя: 7+6+1+3=8 (Уран)
Уточнение: числата, които имат по-голям сбор от 9, трябва да се сумират още веднъж до получаване на число от 1 до 9.

Числото 1
То се покровителства от Слънцето. Ако сборът от името ви отговаря на числото 1, то вие сте магнетична личност, която привлича мъжете. Радвате се на мъжкото внимание и няма начин да останете незабелязани.
Числото 2
Луната ви придава известна тайнственост, мистичност и загадъчност. Мъжете са омагьосани от опасната ви красота. Ненадминати домакини и къщовници.

Числото 3
Марс ви дава онази енергия, която винаги ви изстрелва в центъра на купона. Независими и буйни, вие често дистанцирате мъжете и изглеждате недостъпни.

Числото 4
На това число отговаря планетата Юпитер. Ако носите вибрациите на Юпитер, то вие сте истински лидери. Мъжете се страхуват от вас и това ги кара да пазят дистанция.

Числото 5
Закриля ви Меркурий. Привличате мъжете със своята общителност. Умеете да водите разговор и се радвате на мъжкото внимание по един невинен начин.

Числото 6
Родени за любов. Венера ви прави привлекателни за мъжката половина. Рядко оставате сами, защото винаги имате много ухажори.

Числото 7
Закриля ви Сатурн. Често излъчвате една неосъзната студенина и това държи мъжете на дистанция. На моменти сте прекалено строги и сериозни.

Числото 8
Родени за авантюри и палави приключения. Уран ви дава свободолюбивост, която понякога ви пречи в личните връзки. Атрактивни и нестандартни натури, вие привличате мъжете.

Числото 9
На това число отговаря планетата Нептун. Успявате да запазите известна тайнственост, което влудява мъжете. Никога не се разкривайте.
бутони за социални мрежи