Как да го накараш да ти прости

2
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

Заложи на тактиките по-долу, когато се налага да загладиш нещата с гаджето.

Няма начин да беснее, ако ти си в скута му.

Да, знаем, че обикновено приятелят ти е виновен за всички злини на света и той е този, който се извинява. Но в редките случаи, когато ти не си била права, пробвай да разтопиш ледовете с някой от триковете, описани тук, вместо с онази сладка, нацупена муцунка.

Оттегли се
Е, добре, наранила си твоя човек. Откажи се да го притискаш да ти прости сега веднага, в този момент. Мъжете имат нужда от време, за да се отърсят от неприятните емоции. При това сами. Поне така твърди Камен (33): „Ако гаджето ми се опита да ме накара да се сдобрим по-бързо, преди да съм имал достатъчно време да се успокоя и да помисля върху нещата, казвам, че съжалявам, но не става – обяснява той. – Когато се появя пак на хоризонта, обикновено вече съм го преодолял”. Подобно на Камен, повечето мъже имат кратка памет за гневните си изблици. Така че просто дай малко пространство на гаджето си.

Погали самочувствието му
Може да си мислиш, че ласкателствата са излишен фалш. Дори така да е, на нас мед ни капе на сърцето, като чуем нещо готино за себе си, затова действай – с умерена доза комплименти ще отключиш всички врати в сърцето на половинката си. С тази тактика приятелката на Младен загладила моментния конфуз (23): „Много се подразних, когато със Соня налетяхме на бившия й и тя не ме представи като нейното гадже. Но когато той си замина и Соня каза: „Дори не знам какво съм намерила в него. Ти си най-готиното нещо, което ми се е случвало”, едва се сдържах да не се усмихна”.

Пошегувай се
Да речем, че си направила нещо, което е засегнало другарчето ти. Или както в случая с 29-годишната приятелка на Алекси, не си направила нещо. Често пъти чувството за хумор върши страхотна работа, за да разсееш напрежението. „Петя беше предложила да ми вземе костюма от химическото за сватбата, на която щяхме да ходим следващата вечер – разказва Алекси. – На другия ден се прибирам вкъщи, за да се приготвя, и виждам, че костюма го няма. В първия момент се вбесих, но тя предложи да отиде гола на партито, понеже очевидно и аз щях да бъда в такъв вид.  Стана ми много смешно, като си представих как поздравяваме булката и младоженеца без дрехи”.

Мини в еротично настъпление
Пет от всеки пет нормални мъже са съгласни, че нищо не отвлича вниманието им от неприятна случка по-добре от любовните занимания. „Гаджето ми има грижата да плаща кабелната телевизия – разказва Тео (27). – Една вечер тъкмо се бях настанил пред телевизора с идеята да гледам мача и какво да видя…? Кабелът беше изключен. Преди да успея да й се ядосам, тя скочи в скута ми и прошепна: „Не се притеснявай, аз ще те забавлявам”. Ммм, окей тогава, в края на деня няма нищо по-добро от секс-разпускане.

Етикети: връзка, гадже, любов, любовна връзка, мъж, навици, обича, общуване, отношения, щастие