След 7 години: Гонзо все пак вкара в Рен!

21
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

7 години след трансфера си във Франция, Гонзо най-накрая вкара гол в Рен… адаша си Георги Христов! 

 

Върховият момент в каиерата на бившия национал се развил на последния подготвителен лагер на Левски, като Гонзо бил натоварен от Тодор Батков с тактическата задача да научи по-младия си колега как да вкарва голове с бинтована глава и по прашки. След няколко опита да бъде превързана главата на Георги Христов, Гонзо стигнал до извода, че е по-добре да му сложи и памук в носа, като по този начин се повишил коефициента на аеродинамика на задните плешки, довело до по-рязък полет над кукувиче гнездо.

 

Докато траела интервенцията, обаче, при вида на Гонзо по черни слипове, известният с прякора си Пеньо нападател толкова се разгорещил, че се наложило Иванов да го вкара в реката Рен, за да се поохлади. След този изключителен прийом, Георги Христов излязъл с подобрени физически показатели, което повишило голмайсторските му умения, видими от факта, че след Ботев и Малеш Микрево, вече може да вкарва голове и на Берое. 

 

Събитието се предвиждаше да бъде полято традиционно в клуб Ориент 33 в Студентски Град, като шофьор на щастливия голмайстор бе Юсуф Рабех. В крайна сметка Гонзо не успял да стигне в най-елитния столичен клуб, тъй като Рабех отново не можал да вземе завой номер 5, задирайки в шикана заради разлятата бутилка \“Мароканская Сливова\“.

 

След инцидента, Рабех влязъл с бокса при близкия екип на КАТ, а Георги Иванов се отървал с устно предупреждение, тъй като не носил документи за самоличност, поради отсъствие на джобове на слиповете си. В крайна сметка Рабех бил наказан с 3 срещи от третия вид с националиста Паоло Ди Канио, а Тодор Батков разпоредил Гонзо да се снабди с наполеонки, на които Дедо Боре да пришие джобове, за избягване на повече инциденти и лош ПР.

 

Korniholio

 

снимка: levski.bg