3D Рисунки върху тротоари

90
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– August 26, 2009Публикувано в: Изкуство

56 Flares

56 Flares

×

Много хора харесват особенно много тези рисунки или графити или кой както смята за добре да ги нарича. Всъщност това е едно напълно градско изкуство, което за съжаление е виждам как може да се развие в България поради особенностите на нашенските тротоари.

По света има не малко артисти, които се занимават с този вид изкуство, което бих казал, че е наистина много, ама много интересно и добро.

По – горните 4 снимки са произведения на Кърт Венер, който както и сами можем да видим вкарва не малка доза от класическия ренесанс в своите творби, което според мен лично дори е до  известна степен по – интересно, защото в днешно време е нещо по – различно.

Това по – горе пък е снимка направена по творба на Едгар Милър и Манфред Стадер, които са германски артисти, чиито творби в повечето случаи са меко казано странни, но в никакъв случай не са за подценяване.

Тези три пък са произведения от Трейси Лий Стъм, която е меко казано добра в това, кеото върши. Тя е смятана за една от най – добрите в тази област и мисля, че има защо. Рисува главно по фестивали и събирания, което в никакъв случай не трябва да бъде подценявано.

Има естествено още много артисти, които си заслужават да се споменат като примерно Едуардо Релеро или пък Род Трайън, но за тях друг път в по – обширна статия.

 

Neshtoto.com