Еротичен масаж

4
Добави коментар

Страница 1

Еротичния масаж: Направихме си както винаги сауната. Само, че е нормално да проследя какво се случи преди това. Още сутринта когато при върших с разходката си в гората осъзнах колко много съм се заредил с енергия /за цяла седмица/. И не щеш ли когато си стигнах до колата и тъкмо бях влязъл вътре „тя се появи отнякъде” . Тогава си казах: – Този път ще я изчакам за да я видя и въобще не ме интересува.

Тя се спря до колата и аз я попитах: – – – – Какво ще прави ме днес? Аз отивам на църква и след малко идвам. Прекрасно. Животът е прекрасен. А защо ми прати този празен /кух/ смс? Не съм се научила на този телефон, нали ти пратих после още един. Ти знаеш, че ми е по добре да ти звънна, но този път реших да ти пиша. Във втория ти споменах, че ще дойда нали? Да така е. Прекрасна си. Хайде до скоро… но забелязах, че един човек докато говорихме се обърна и ни видя как говорим.

Денят беше повече от прекрасен, топъл, приветлив, а и то си беше първа пролет. Отидох да отворя салона с голямо желание, защото този ден не работех за други, а за нея. Тя положи усилие неделята да стане нейния ден. Ден само за нея, душата и, тялото и, кожата и, сетивата и. Още щом влязох се поклоних пред иконата, поздравих я с добър ден и отидох да пусна сауната. Нагласих масажната маса за процедурите, нагласих и банята. Направих чай, запалих свещи. Приготвих кърпите за сауната и зачаках тя да дойде. Не чаках много и тя дойде. Но аз се замотах малко, защото изпращах снимки на редакторката си. И щом чух звънеца на врата се усетих, че съм закъснял. А това за нея не е никак препоръчително да я виждат. За което после и се извиних: – Съжалявам, че те накарах да чакаш макар и секунди. Прости ми.

И като се за изкачвахме по стълбите и казах, че ще и извадя ключ за вратата и да си влиза свободно без да ме чака. Но тя не ми отговори на това. Влязохме в салона, а тя си трепереше защото била по на мръзнала в църквата и каза: – – Аз влизам направо в сауната много ми е студено. Добре-и казах