Пиене за истински мъже!

17
Добави коментар

Още ли си мислите, че сте мъж, който държи на пиене? Почакайте да видите нашите предложения от питиета, които ще са същински Еверест за черния ви дроб…

 Коктейл „Четирите конника”

Ако искате някоя наистина мъжка напитка, „Четирите конника” са класически избор. Това е коктейл, съдържащ четири вида уиски и е кръстен на „Четирите конника на Апокалипсиса”. Наименованието произлиза от там, че в класическия си вид коктейлът се състои от световноизвестни марки уиски, които носят все имена на мъже и всички започват с буквата “J”(Jim Beam, Jack Daniles, Johnnie Walker, Jameson).

Коктейлът има и други варианти:

„Четирите конника и ада” – добавя се една част Everclear.

“Четирите конника отиват на лов” – добавя се една част „Wild Turkey”

“Четирима мъже в една лодка” – добавя се една част „Grand Marnier”

“Четирите конника отиват в ада” – състои се от 5 шота: шот Jack, шот Jim Beam, шот Johnnie Walker, шот Jose Cuervo, като накрая добавяте Bacardi 151, който при наличие на желание за сеир може да запалите.

Друга алтернативна версия на високоградусовата смес е Goldshlaeger, Jaegermester, Minze и Bacardi 151.

Снимка: http://www.freedigitalphotos.net

Brewdog и „Краят на историята”

С впечатляващото съдържание на алкохол от 55 процента пивото с провокативно име „Краят на историята” на компанията Brewdog спокойно печели титлата на най-силната бира в света. И кой друг може да я направи, ако не кралете на силното уиски – шотландците… Допълнителен адреналин при пиенето й е, че бутилките са поставени в препарирани животни: катерици, белки, зайци…  Така че ако сте запален природозащитник, ви препоръчваме да се ориентирате към класическото пиво.

 

The Prairie Oyster

Помните добре сцената, в която Роки разби в една голяма чаша няколко сурови яйца и мъжката ги гаврътна? Нещо подобно е и питието The Prairie Oyster, което се състои от 50 грама бърбън, едно сурово яйце и малко Tabasco. М-м-м-м, сега вече става за пиене.

Снимка: www.freedigitalphotos.net

Течна телешка пържола

Когато говорим за храна, няма по-мъжко ядене от голяма телешка пържола. Когато говорим за пиене, няма по-мъжко питие от телешка пържола в течен вид… Точно така, питието добива финален вид с 50 грама и малко сос “Worcestershire”. Да ви е сладко… наздраве… абе, как дойде…

Използвани са снимки от: www.freedigitalphotos.net

 

 

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари