20 мръснишки неща, които можеш да направиш с гащичките си

2
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

По скалата от 1 до „палаво” тези горещи алтернативи на ползване на гащичките ти са много извън класацията. Пробвай ги и го остави с увиснала уста!

20 мръснишки неща, които можеш да направиш с гащичките си © Кой казва, че престъплението се наказва зле? (ERIC RAY DAVIDSON)

1. Обуй си чифт оскъдни дантелени гащички, след което се вмъкнете под душа с половинката си. Прилича малко на конкурс „мокра фланлека”, само за там долу. И няма фланелка.

2. Когато си седнала на бара, смъкни прашките си и ги мушни в ръката му.

3. Снимай най-секси бельото си и му изпрати снимката със sms „Нямам търпение да ги сваля довечера!”.

4. Намокри чифт гащички с гореща струя вода, след което ги увий около ствола на члена му и стисни. Горещината предизвиква приток на кръв към члена му, като го прави твърд като скала и готов за експлозия.

5. Използвай бельото си вместо ластик за коса.

6. Направи белезници – използвай бикините си да завържеш ръцете му зад гърба (по една ръка за всяка дупка) и след това му направи свирка. Секси номерът с полицайката никога не омръзва.

7. Не събувай бельото си, докато те докосва по време на предиграта.

8. Направи си мръснишка гривна. Вземи дантелени прашки и ги омотай около китката си няколко пъти.

9. Не си сваляй бельото по време на секс – само го отмести встрани. Така му създаваш райското усещане, че си толкова възбудена и просто не можеш да чакаш.

10. Скрий един чифт мънички прашки в джоба на костюма му. Той ще ги намери, когато е на работа (само дано да не е пред шефа си) и ще мисли за теб ЦЯЛ ДЕН.

11. Бъди секс доминаторка… над себе си. Докосвай се през бельото пред него. Мъжете никога не пропускат едно добро представление в секс театъра.

12. Чисти апартамента си по бельо – ползвай и метла, и четка за прах… развихри се. А той ще иска да те помете право в леглото.

13. Прорежи дупка в гащичките и правете секс през нея. Пийп шоу = толкова подлудяващо.

14. „Случайно” остави секси гащички в неговото чекмедже за бельо. Изненадата ще бъде двойно секси, тъй като е неочаквана.

15. Седни върху него както си по бельо и бавно се търкай в него с кръгови движения. Продължи така колкото е възможно по-дълго – очакването ще го побърка – след което прати гащичките си по дяволите и действайте.

16. Направи се на опитен стрелец – смъкни гащичките си, завърти ги около показалеца си и ги изстреляй право към него.

17. Сложи гащичките си върху очите му като превръзка за очи. Когато му завържеш очите, другите му сетива усещат всичко по-интензивно, така че той ще се възбуди още повече (ако това изобщо е възможно).

18. Накарай го да стъпи в гащичките ти и да ги остави около глезените си – сякаш си му завързала краката. Той ще се чувства мъъъъъничко доминиран – тоест невероятно възбуден.

19. Направи му закуска, обута единствено в неговите боксерки. Мъжете страшно се разгорещяват, когато видят мъничко от бузките на дупето ти… и при това, докато правиш палачинки? Ммм!

20. Разходи се, облечена в най-невинното си бельо и чифт секси ботуши. Съчетанието е неописуемо възбуждащо.

Етикети: възбуда, еротика, еротично белъо, секс, страст, удоволствие