Няколко трика, които ще заредят с настроение дома ти

1
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

Подходящият декор може да превърне всяка мрачна и неприветлива стая в уютно и зареждащо с усмивки местенце. Трябват ти само няколко готини интериорни идеи.  Настроение дома ти © Не оставяй голи мебелите си. Прекалено изчистеният стил изглежда студено. (Shutterstock.com) 

Внеси топлина

Топли цветове като червеното, жълтото и оранжевото излъчват естествени жизнени и весели вибрации, които раздвижват кръвта във вените ти и те карат да мислиш оптимистично. Сгрей с тези слънчеви цветове дома си.

Създай усещане за уют

Миксът от меки материи (като плюшени възглавнички или поларно одеяло) може да направи стаята ти от еднообразна и неприветлива в невероятно свежа и уютна. Освен това тези материи са наистина божествени на допир.

Съчетавай ярките цветове с неутрални, за да избегнеш кича.
Сложи на показ скъпите спомени

За да се почувстваш внезапно заредена, обгради се с предмети, които са важни за теб, като  керамична ваза или някаква фигурка, която са ти подарили скъпи за теб хора.

Настроение дома ти © Аксесоарите със забавни форми внасят жизненост. (Shutterstock.com)Бъди дръзка

Класическите художествения произведения не повдигат настроението ти така, както авангардните. Но не е нужно да бъдеш твърде екстравагантна. Комплект от няколко картини (тези, които имаш и обичаш) в рамка, поставени на видно място, могат да ти въздействат много повече, отколкото стена обсипана с класически картини.

Раздвижи стаята си

Определени мотиви (зиг-заг, точки) създават оптическа енергия и чувство за движение. Използвай ги, за да освежиш стаите си – можеш дори да ги съчетаеш с предмети, които наистина се движат, като този полилей.

Етикети: жилище, интериор, навици, настроение