Татуировки Идеи за нов стил

48
Добави коментар
rusenez
rusenez

 

Татуировки Идеи за нов стил

 

Татуировките са новия екзотичен стил сред редица жени. Студиата това лято са затрупани от поръчки за направи на татуировки, а не малка част от кандидатите споделят, че са жени. В тази статия ще ви предложим няколко идеи за татуировки.

 

 

 

Татуировки на врата

Ако сте решили да татуирате някоя област от врата трябва да знаете, че модата на тези татуировки беше през 2007 година, но ако този стил ви харесва ето и няколко предложения.

Освен традиционните татуировки с пеперуди, звезди или ноти изключително популярни в момента са йероглифите било то китайски, а неспорен хит в момента е са татуировките с арабски символи.

Татуировки на гърба.

След последните хитове са татуировки по плешката, в областта на талията или такива които започват от корема и завършват в гръбната част. Тука освен традиционните пеперуди се срещат и татуировки с различни плетеници. Хит са отново и арабските символи.

     

 

Татуировки на ръката

Изключително популярно място на което много жени предпочитат да си направят татуировка това е вътрешната страна на китката. За разлика от мъжете които си правят главно татуировки в рамената област, при жените са по характерни татуировките по вътрешната част на ръката или китката. Предпочитаните татуировки са с малки размери и не натрапчиви. Често жените избират символи, които да са специални за тях и да знаят само те какво значи татуировката им.

  

 

Татуировки на глезена

Татуировките на глезените са много секси според редица мъже. Майсторите правят невероятни шедьоври на женските глезени. Татуировките по глезените варират от звездички, плетеници и цветя до музикални ноти и йероглифи.