ЛЕЛЕ! Вижте коя певица от MTV открадна парче от Преслава

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Вижте коя певица от MTV открадна парче от Преслава

Парчето „Как то стои“ на Преслава вече звучи като „Always on my mind“

Досега ви показвахме от коя гръцка или сръбска звезда родните певици крадат парчетата си. Също така ви показахме и видео клиповете на поп фолк майките Мария, Галена, Емилия, които са изкопитани едно към едно от американските продукти, които се въртят по MTV и другите поп канали.
Е сега идва ред на точно обратното – поп фолк хит вече звучи като кавър в изпълнение на една от MTV сензациите. Парчето на Преслава „Как ти стои“ е вече част от репертоара на тийн изпълнителката от Доминиканската република Кат Делуна. Старлетката се добрала до хита на Преслава чрез румънеца Кости, който го продуцира и също участва във видеото.

Кости дал парчето на Преслава на Кат Делуна

И не само песента, но и видео клипа към парчето напомня адски много на тези, които се въртят по родната попфолк телевизия. Кат Делуна се вихри в оскъдно бельо, досущ като нашите Преслава, Анелия, Андреа и компания. А сюжета на видеото ни напомня на клиповете на Андреа и Цветелина Янева.
Дали нещата не се обърнаха и попфолка превзема света?! А ето и как ще стане: Формулата е проста – взимаш динамично попфолк парче за парти и средноизвестна англоговоряща певица, прибавяш видео по бельо и размесваш по всякакви музикални ТВ канали, пишат от bulevard.bg.
Сравнете сами двете песни:
Кат Делуна „Always on my mind“

Преслава „Как ти стои“

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: