Как да си сигурна, че той е влюбен в теб?

1
Добави коментар

 
Хлътнал ли е до уши по теб?Едно от най-важното нещо за твоятa връзка, което те вълнува е какво изпитва към теб човека, в когото си влюбена. Мъжете обикновено са доста стиснати откъм комплименти и пламенни обяснения в любов, но има няколко заветни постъпки, които подсказват, че той наистина е хлътнал до уши.

**Много често речникът им не стига, за да изразят своите чувства. Не всички мъже са романтични, но това не означава, че те обича.

** Важен знак за една добра връзка е вниманието. Сигурен знак за симпатията му е, когато забелязва неща, които харесваш или обратно. Ако му прави впечатление и е запомнил любимите ти филми, музика, книги, неща, които случайно сте споделяли в разговор, то определено не е безразличен към теб.

**Жестовете, мимиките, ръцете говорят много за характераи намеренията на мъжа. Дали се държи по-напрегнато, когато е около вас, неспокоен е, дори леко притеснен, са говорещите знаци, че той има чувства.

** Когато един мъж харесва определена жена, той изпитва притеснение от думите си пред нея. Следи какво, как и кога казва, за да не каже нещо неподходящо.

** Ако сте колеги или пък просто сте в един приятелски кръг,това, което може да го издаде е, че все си търси причина да е около теб, дори без повод. Подобни действия са изключително симпатични и лесно могат да издадат неговите чувства.

**Хубави думи, казани с или без повод, винаги издават емоциите при мъжете. Много по-лесно е да отгатнеш чувствата на един мъж, когато ти направи комплимент. Повечето мъже са директни и ако не те харесва, със сигурност не би ти направил излишен комплимент.

**Зрителният контакт винаги може да издаде чувствата, които изпитваме един към друг. Ако той често търси погледа ти, това е сигурен знак, че не е безразличен. Тогава обаче  е твой ред да отговориш и смело да продължиш флирта с очи.

 

Етикети: връзка, възбуда, двойка