ТОП 5 на най-търсените манекенки в света (СНИМКИ)

3
Добави коментар
umugul
umugul

Жизел Бюндхен е най-богатата

 

Тези жени са красиви, имат перфектни тела и печелят милиони долари всяка година. Освен това са млади, високи и украсяват сънищата на хиляди мъже по света.

Ето кои са 5-те най-търсени модели в момента:

Жизел Бюндхен

Красавицата е с перфектни размери и печели най-много в модния бранш. Бразилката има приходи от над 150 милиона долара. Тя започва кариерата си през 90-те години на миналия век, въпреки че мечтата й винаги е била да стане балерина или баскетболистка.

Миранда Кер

Очарователната австралийка изглежда като ангел. Неслучайно тя е една от моделките на марка луксозно бельо. Откриват я за модата, когато е на 13 години и кариерата й тръгва стремглаво нагоре. Завършила е психология и казва, че един ден може би ще упражнява тази професия.

Кейт Мос

Кейт Мос вече не е в първа младост, но все още я търсят. Тя е неустоима, красива и отвява всяка конкуренция. Споделя, че е изработила първия си милион още на 20-годишна възраст.

Алесандра Амброзио

Хубавицата решава, че иска да стане модел, когато е на 8 години. На 12 се записва на курс за манекенки, а на 14 стига до финала на престижен конкурс за красота в Бразилия. В началото на кариерата си тя е разчитала на колежката си Жизел Бюндхен, която я подслонява в дома си в Ню Йорк за 2 седмици. Миранда Кер пък й помага с преводите на английски език.

Наоми Кембъл

„Черната пантера“ се движи с грацията на дивите животни на модния подиум. Експертите в бранша продължават да я боготворят, въпреки че вече е на 43 години. Нейната кариера започва на 15-годишна възраст. Тя е първата чернокожа манекенка, която Vogue поставя на корицата си.

ИСКАШ ЛИ ДА СИ СЛАБА КАТО ТЯХ? ВИЖ ТУК!