Косъма възкръсва в „Под прикритие 4”

2
Добави коментар
mignews
mignews

Здравко Киселов-Косъма от сериала „Под прикритие” на БНТ 1 може да възкръсне в следващия сезон на кримката. Това разкри в шоуто „Денис и приятели” актьорът Александър Сано.

В началото той отсече – „Няма да възкръсна като зомби или вампир. Умрял съм си форевър”. Сано обаче не устоя на упоритите питания на водещия и с неохота каза: “Има обаче едни козове. Нищо чудно уважаемите зрители да се срещнат с този образ отново.” Александър Сано допълни, че той самият не е особено очарован от персонажа си и често се  питал защо е тази гигантска любов на феновете към сутеньора Здравко.

Наесен актьорът започва работа по нов сериал, отново за БНТ. Сюжетът му бил доста модерен. Детската мечта на Сано е да играе във филм, където се размахват мечове и с мащабите на хита „Игра на тронове”. За момента обаче подобни продукции в България няма.Александър разказа пред Денис Ризов, че след края на третия сезон на „Под прикритие” той и колегата му Мариан Вълев (Куката) се усещали като мечките на панаирите. Толкова много хора искали да ги видят, да ги пипнат, карали ги да дават автографи върху бузи, бюстове и длани.

Сано се пошегува, че след като с Вълев са стигнали до македонския град Струмица, спокойно можело да се каже, че са направили международно турне на „Под прикритие”.„Нещата са обявени като срещи- разговори с екипа на сериала. То срещи имаше. Ама разговорите много-много ги нямаше”, обясни пред Денис Ризов актьорът.