Европа: които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, ще бъдат наказвани по съдебен път.

22
Добави коментар

Европа: които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, ще бъдат наказвани по съдебен път.

Статията е взаимствана от блога на Любомир Чолаков.

Нова атака срещу семейството

Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове“ (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педераси и лесбийки да „осиновяват“ деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия.

Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

„Еднополовите“ или, както те наричат сами себе си – „новото джендър-общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

Документ 1
2010 година
ШВЕЦИЯ
Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
ДОКУМЕНТ

Документ 2
2012 година
ДАНИЯ
Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
ДОКУМЕНТ

Документ 3
2013 година
ШВЕЙЦАРИЯ
Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
ДОКУМЕНТ

Документ 4
Metrobloggen.se
Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.
ДОКУМЕНТ

Така стоят нещата в съвременна Европа. Докато ние очакваме първите стъпки на новото правителство, другаде мислят за падането на всички възможни ограничения за секс.

Проблем с инцеста има най-вече в Исландия. Преди време някои лидери на българсикте протести даваха за пример именно тази държава. Те твърдяха, че ще се оправим единствено по пътя на исландците. Всъщност Исландия има тежък проблем със секса между близки родственици. В страната има специален институт, който от години се занимава с генетичните болести, които се предават по този начин.

Учени от други страни пък припомнят, че през 60-те години на миналия век в Европа са съжителствали сексуално свободно над 180 000 семейства. Това са тези, които са признали по време на специално анкетиране, а поне още толкова са предпочели да си мълчат.

В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените „Gruene Jugend“, излезе преди дни със специална декларация за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на любовта в семейството.

Видео