ТОП 5 ПРОСТАШКИ НАВИЦИ | Чекпойнт – заведения, барове, ресторанти

1
Добави коментар
checkpoint
checkpoint

Когато казваме, че няма идеален човек и че всеки има трески за дялане, коментираме злостно другите, клюкарим зад гърба на някого или просто критикуваме, защото ни е хоби…  би трябвало да се замислим за нашите трески, ако един от следващите навици е ваш, значи все още има какво да усъвършенствате.

№ 5 Постоянно почесване, обикновено там, където не ни сърби. Хората биха си помислили, че страдате от пърхот или още по-лошо – въшки, всъщност по-голяма е вероятността да сте нервни или отегчени. Избягвайте го особено, ако сте на среща с мацка.

№ 4  Постоянното цъкане с език, все едно ви се е заклещило цяло пилешко бутче между зъбите, също не е особено приятно за хората около вас. Ако сте на ресторант и случайно усетите маруля между зъбите идете до едното място и оправете проблема. Избягвайте го особено, ако сте на среща с мацка.

№ 3  Гризането на нокти се приема за нормално някъде до 3-4 клас, след което е просто липса на здрав разум, особено като се има предвид, че под ноктите живеят няколко милиона микроби със собствени градове и села. Избягвайте го особено, ако сте на среща с мацка.

№ 2  Изпускането на газове на обществени места е меко казано лоша работа… особено като не знаете какво ще излезе. В някои култури това се смята за абсолютно нормално и все пак има значение от коя страна на тялото излиза въздуха. Избягвайте газирането особено, ако сте на среща с мацка.

№ 1  Възможно най- ужасния просташки навик на човека е бъркането в носа, въпреки че всеки го е преживявал. Особено в ранните си детски години, когато всичко се дегустира. За да избегнете порива си и да закопаете пръст в „Гранд Каньон“ добре е да носите салфетка, ако пък сте твърде нетърпеливи или „златото“ не излиза, скрийте се на някое затънтено местенце и прибегнете до саморазправа.

Просташките навици са неразделна част от нас, а ние сме добри гостоприемници, не случайно сме приютили над три килограма бактерии, повечето полезни. Следвайте златното правило – избягвайте всичко просташко, когато сте на среща с мацка!