Как да разпознаем истинските модели? » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато вървим по улиците постоянно виждаме момичета- високи, слаби, с дълги коси, натурално красиви и чаровни, но дали всички тези характеристики описващи профила са достатъчни за професията на модел?

Да си топ модел, понякога означава да имаш характер, да се отличаваш в тълпата, излъчването ти да кара хората да те гледат, дори да бъдеш малко артистичен.

Много момичета мечтаят за професията на модел, но дали го носят в себе си? Това може да бъде оценено единствено от букерите и скаутите на модните агенции.

Например модна агенция „Ивет Фешън“ представя топ модели като Кристина Милева, Джия Лазарова, Силвия Димитрова, Ваня Билева, Луиза Григорова, Ива Янкулова и още много. Все момичета, красящи кориците на най- големите списания у нас и по света, които са били открити и тяхната приказка е започнала!

Информация за кастинг на модели:

„Ивет Фешън“ дава шанс на младите момичета да се развиват като модели и да покорят световните модни подиуми!

В момента агенцията провежда кастинг за нови лица!

Всеки, който има желание да се потопи в модния бизнес, може да изпрати своите снимки на адрес [email protected] до 25 септември, одобрените кандидати ще бъдат поканени на кастинга, който ще се състои в София. Изискванията към кандидатите са- възраст над 14 години и ръст над 170 см (момичета) и 183 см (момчета).

Най- добрите от момичетата и момчетата ще имат възможността да направят професионални сесии и да участват в голямото предстоящо събитие „Ivet Fashion Top Model” през декември!