Най-бруталните сексуални истории от тази година

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Хубавият секс е нещо добро, но нищо не се помни по-дълго от лошия секс. Слава богу, и тази година светът ни зареди със скандали, провали и всякакви идиотски сексуални истории на най-различни непознати хора. Със следващите истории сте се забавлявали, други са ви шокирали, а трети вероятно сте забравили. Време е да си ги припомните.

Семейни работи

Huffington Post

Семейните събирания не винаги са добра идея. Тери Антън Дженкинс, на 25 години, научава тази сентенция по трудния начин. През месец септември той прави тройка със своята приятелка и братовчедка ѝ. След като той свършва, но двете продължили да интимничат, Тери се ядосва, хваща гаджето си за косата и я издърпва, за да започне отривисто да рита и блъска братовчедката. Получава присъда за домашно насилие.

Бъдещето идва

За този сексуален робот даже ви усведомихме. Дали бъдещето ни ще бъде толкова силно обвързано с роботите не знаем, но всичко в тази новина ни кара да потреперваме от ужас.

Шопинг терапия

Huffington Post

Тези двама симпатяги – Емили Крейг (20) и Шон Боудън (31) са хванати да правят секс в голям магазин за мебели през месец август. Крейг се признава за виновна, но Боудън така и не се появява на делото. В негово отсъствие той е осъден, а съдът пуска заповед за издирването и арестуването му.

Тиранозавър секс

Huffington Post

Много ясно, че динозавърската еротика е нещо, което няма как да пропуснем в този материал. И за нея сме писали и може би заради това никога няма да забравим за съществуването ѝ.

Авто мания

Huffington Post

През месец септември Даниел Купър от Уелс е хванат и обвинен в секс с Land Rover. Неговото прегрешение е уловено от охранителна камера, на която се вижда как мъжът първо се съблича, а след това започва да обладава автомобила.

Любител на меката мебел

Huffington Post

Джерард Стретър е хванат да прави секс с диван на тротоар през 2012 г. и в крайна сметка се признава за виновен чак тази година. Наказанието му е пет месеца затвор и забрана за притежание на каквито и да било порнографски материали.

Човешко конче

Huffington Post

През месец февруари стана известна историята на Андрю Мендоса, който правил секс с кон, защото искал да му направи бебе. В писмено изявление, в което Мендоса разказва подробно какво точно е направил с животното, мъжът обяснява: „Мислех, че ще мога да направя човешко конче. Няма да лъжа, свърших в коня.“

Надуваемият

Huffington Post

Едвин Торбега бе хванат тази година да се съблича чисто гол на детска площадка и да прави секс с надуваем басейн. Най-забавното е, че през 2011 г. е хванат да обладава същия надуваем басейн. А пък в далечната 2002 г. е бил арестуван заради секс с надуваема тиква, която била част от украса за Хелоуин. Човекът поне е постоянен в сексуалните си влечения.

Източник: Huffington Post