Бижута, гривни, полускъпоценни камъни, ръчна изработка на бижута. Mia Jewelry

1
Добави коментар

Гривни

Покажи като grid
list

Невероятна гривна от оникс,лава и содалит 10 мм. 14 мм. Содалит е камък на всички творчески натури . Той им дава вдъхновение и осигурява защита. Носещ вътрешен мир и спокойствие содалит помага за равновесието в живота ни. Хора работещи с групи могат да го използват за сплотяване и дисциплина. Смята се че когато носим содалит той ни помага да водим по открит разговор със събеседника си. Лавата е много важна за хората с еднообразно ежедневие . Тя ни дава огнените си свойства и разпалва потушената страст в любовта. Подтиква ни да живеем все едно ни е за последно. Оникс има силата да ни дава увереност ,подпомага вътрешната ни сила и ни отключва късмета. Изработена от силиконова разтегателна корда и златисти елементи.
Детайли

Дамска гривна изработена от ахат,хематит и кристали 10 мм.  Ахат е камъкът на силата и дисциплината. Помага за вземането на правилни решения и увеличава вътрешната ви енергия. Освобождава от злоба и ревност. Прави мъжете по-мъжествени а жените по-силни. Смята се че ако носете ахат ще живеете по-дълго и ще бъдете по-здрави. Хематит прави женския чар неотразим. Също така хематит е символ на мъдрост и храброст. С лечебното си свойство да лекува кръвта и рани е бил един от най-предпочитаните камъни от старите лечители. Въздейства добре на бъбреците,черния дроб и далака. Изработена със силиконова разтегателна корда и златисти елементи
Детайли

Шарена гривна изработена от многоцветен тюркоаз 10 мм. Тюркоаза е силен камък за защита и хармония. В древни времена се е използвал за разменна валута и е бил най скъпия камък. Този камък привлича парите и ви дава кураж в нови начинания. Подкрепя приятелството и ви дава късмет и увереност. Предпочитан камък за подарък които носи богатство и щастие. Прави от враговете приятели и пази от зли очи. Използван като лек срещу отрова през 15-ти век е бил най-предпочитам от лечителите. Полезен за лечение на женски заболявания ,укрепва тялото и стимулира имунната система. Поставете го на болната част от тялото и той ще отнеме болката ви.
Детайли

Дамска гривна от оникс, розов кварц и тюркоаз 12 мм. Оникс е камък за сила и увереност. Той ще ви направи по-решителни дами и може да ви помогне да достигнете по-лесно целите си.Розовият кварц е камък на любов,нежност и душевен мир. Помощник в търсене на вашия любим. Когато го намерите тюркоаза ще ви помогне да засилите и запазите любовта си. Тюркоаз носи само щастие и доброта. Бори се със злото и помага да преживеете разочарованията. Изработена с златисти елементи и силиконова разтегателна корда.
Детайли

Страхотна нежна гривна изработена от хематит,син тюркоаз,кристали и син ахат 10 мм и 8 мм. Хематит е камък на магьосниците. Той със силната си енергия може да ви предпази най-добре от магии и лоши очи. С него ставате по-устойчиви на стреса. Тюркоаз носи любов,щастие и успехи. Съхранява любовта на влюбените и ги пази.Пази от болести и вредните влияния от околната среда. Ахат лекува безсъние и действа като антистресов камък. Той е камъкът на верността и сплотяването. Носете го когато имате трудности с любимия човек той ще ви помогне. Подсилва тялото и ума и ви зарежда с нови сили за борба .
Детайли

Двойна елегантна гривна изработена от опушен кварц,оникс,син ахат и ахат драконови вени 8 мм. и 10 мм. Опушеният кварц е за преодоляване на отрицателните емоции и премахва емоционалните блокажи. Оникс носи духовно вдъхновение и помага да приемете предизвикателствата в живота. Прави ви уверени и целенасочени същевременни балансира ума и тялото. Привлича късмета и пази от лоша енергия. Син ахат е успокояващ камък и помага за достигането на по високо измерение в общуването.Помага на растежа на костите и главоболия. Той е камък пазител като всички ахати. Драконови вени е камък за дълголетие спокойствие и доброта. Този камък може да върне отрицателната енергия там,откъдето идва,а и да накара човека да осъзнае грешката си. Изработена със силиконова разтегателна корда и сребристи елементи.
Детайли

Тази забавна гривна е изработена от пластмасови матирани мъниста. Лятна,забавна,многоцветна тройна гривна направена за да развесели и оцвети ежедневието ви.
Детайли

Мъжка гривна изработена с оникс и напукам ахат 10 мм. и 12 мм. Ахат е символ на мир,спокойствие и носи разбирателство в семейството. Носещ също така сила ,здраве и защита от енергийни вампири. Поразителното свойство да защитава и да дава сила на собственика си го прави един от най-предпочитаните камъни. Лекува преумора,възпалени очи,стимулира сърдечната дейност и главоболие. Оникс помага за постигането на вашите цели и помага за по лесното решаване на важните задачи. Помага на финансовото ви състояние и е много подходящ за хора със собствен бизнес. Развива издръжливостта ви и премахва стреса от натовареното ви ежедневие. Лечебните му свойства са да лекува всякакви кожни заболявания и изостря слуха. Изработена от силиконова разтегателна корда
Детайли

Изработена от розов кварц и флуорит 12 мм и 14 мм. Съчетанието на тези два камъка с цел да ви даде повече положителна енергия. Розовият кварц носи нежност и любящи вибрации а Флуорит дава мир и излъчва енергия която ви помага да виждате по ясно нещата около вас. Елементи- златисти и разтегателна силконова корда.
Детайли

Изработена от кристали, драконов ахат и аметист 10 мм. Драконовият ахат е популярен с това че увеличава силата и подпомага личната ви енергия да бъде насочена в правилна насока.Аметист е камък на енергийното равновесие , укрепва паметта ,дарява с любов и подтиква към творчество. Елементите са златисти и силиконова разтегателна корда.
Детайли

Прекрасна дамска гривна изработена от розов кварц, флуорит, опушен кварц и оникс 10мм.12мм. 14мм. Розовият кварц съпътства любовта и я подхранва. Фуолит балансира и дава мир. Опушеният кварц е камък на разума. А оникс ни дава борбеност. Изработена с бижутерска тел и сребристи елементи.
Детайли

Мъжка гривна с два вида рисуван ахат и оникс 10 мм.12 мм. Вярвало се е, че ахат е камък на бойците и борбените хора, затова в древността се е носел по време на битка. Пази и защитава, същевременно даващ сила и носещ мир. Този камък прави притежателя си по изобретателен и му носи успех. Лекува заболявания на панкреаса и подобряване на кръвообращението. Използва се за предизвикване на буря и защита на деца и майки. Един от най-големите пазители от полускъпоценните камъни. Оникс балансира ума и тялото. Някой народи вярват че оникс разказва история и дава поука на собственика си. Добър помощник за постигане на цели и задържане на позицията си. Най-добрият камък за спортисти и екстремно ежедневие. Уравновесяването на духовното с ума ни поставя в идеалната душевна среда.
Детайли

Мъжка гривна с содалит, напукан ахат, оникс 10мм. 12мм. и разтегателна силиконова корда. Содалит е камък на артиста. Той отключва творчеството  и носи спокойствие в себе си. Ахат помага на собственика си да повярва в себе си и силите си. Оникс е камък закрилник и пазител на хора с нюх към бизнеса.  Може да се изработи и с матиран оникс.
Детайли

Гривната се състои от тюркоаз и оникс 14 мм и 10 мм. Тюркоаза е камък на любовта и късмета носете го ако имате проблем със сърцето. Оникс събужда достойнството и води към по велики цели. Съдържа шнур които е вплетен в камъните.
Детайли

Мъжка гривна изработена от махагонов обсидиан и яспис 4 мм и 10 мм.Обсидиан е най-подходящ за мъжете. Дава им увереност в нови начинания и за вземането на важни решения. Яспис е камък на сексуалната енергия, хармония, баланс и насърчава умствения процес. Направена с разтегателен шнур.
Детайли

Изработена е от оникс 10мм. цветни кристали и сребристи елементи. Оникс е камък с които можете да се предпазите от магии и който може да Ви донесе спокойствие в ежедневието. Оникс помага за подобряване функцията на вътрешните органи. Направена със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от тюркоаз, оникс, кристални перли 14 мм. и 12 мм. Тюркоаза прогонва злото и защитава от неприятности. Оникс увеличава щастието. Елементите са ключе и слонче. Изработена е със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от тюркоаз и оникс 14 мм. Тюркоаза е камъкът на успеха , любовта и семейната хармония. Оникс увеличава щастието и балансира тялото и ума. Елементите са сребристо топче и сърце. Изработено е със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от розов кварц и кристални перли 12 мм.и 14 мм. Розов кварц е камъкът на сърцето,любовта и семейното щастие. Помага за освобождаване от емоционален срив. Елементите са златисти. Изработена със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от лилав флуорит, розов кварц и кристални перли 16 мм. и 6 мм. Флуорит укрепва душевния мир и баланс. Розовият кварц е камък на любовта и творчеството. Елементите са цвете и сребристи. Изработена е със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от лунен камък и оникс 8 мм. и 10 мм. Лунният камък помага при диети и успокоява. Оникс е камъкът на инстинкта и интуицията. Елементите са златисти и е изработена от силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна тюркоаз и кристал 8 мм. Елементите са ключ,ножица и цигулка. Тюркоаза се бори със злото и осигурява дълголетие. Изработена със силиконова разтегателна корда.
Детайли

Ръчно изработена дамска гривна от камък оникс 10 мм. и 12 мм. Елементите са слонче и ключ. Подчертайте характера си мили Дами с красиво бижу подходящо за стилно вечерно облекло. Изработена със силиконова разтегателна корда.
Детайли