Красиви съвети от 10 звезди

14
Добави коментар

Всяка звезда, колкото и да не е суетна, крие свои тайни, с помощта на които постига съвършен вид при всякакви обстоятелства. Вижте красиви съвети от 10 звезди, които могат да ви послужат в ежедневието.

Ан Хатауей издава тайната си за красива и мека на допир кожа. Чаровната актриса, носителка на Оскар, споделя, че обича да ходи на сауна, защото процедурата й действала като терапия на кожата, правейки я по-чиста и сияйна.

Друга нейна колежка, Аманда Сейфрид, пък обръща повече внимание на ходилата си. Аманда си прави профилактични маски на петите с кокосово масло, което прави кожата по-мека и предотвратява напукването.

Гуинет Полтроу винаги е била еталон за красота и стил. Съветът на актрисата е да използвате повече козметика, която включва омега 3 в състава си, както прави и самата тя.

Актрисата Ева Мендес споделя тайната си за добър външен вид, ако не искате да носите грим през деня. Една от най-сексапилните жени в Холивуд смесва хидратиращ крем с по-светъл бронзант и нанася върху лицето, за да прикрие несъвършенствата на кожата.

Колежката й Ема Стоун има три основни точки, към които се придържа, за да изглежда добре. Нейният красив съвет е да спите по 8 часа, да използвате ежедневно хидратиращ крем и винаги да сте с добре оформени вежди.

Топмоделът Кейт Мос е малко по-радикална в методите си, позовавайки се на поговорката „Красотата изисква жертви“. Когато сутрин се събуди подпухнала, недоспала и с кръгове под очите, Кейт потапя лицето си в купа, пълна с вода, кубчета лед и резени краставица.

Вижте също: Красиви с краставица

По този начин тя стяга порите и се сдобива със свежа и сияйна кожа. Оказа се, че актрисата Кейт Хъдсън също е привърженик на този тип процедура.

Красивият съвет на Кейти Пери пък е отправен към дамите, които са фенове на цветния и оригинален маникюр. Певицата споделя, че обожава гел лаковете, защото с тях в продължение на седмици не се налага да правиш нищо по ноктите си, а те остават ефектни и оформени.

Вижте също: Предимства и недостатъци на гел лака

Топмоделът Миранда Кер е сред най-суетните звезди. Нейната формула за отличен външен вид включва хидратираща маска за лице, резени краставица върху очите, аромат на сандалово дърво и маска за коса от зехтин и лимонов сок, която си прави поне веднъж седмично.

Вижте също: Съживете косата със зехтин

Актрисата Салма Хайек издава, че не излиза, без да си сложи фон дьо тен. Обича също да си прави пилинг процедури у дома със сок от лайм и няколко капки етерично масло. Освен това Салма е привърженик на сухото четкане, с което бори целулита и отстранява мъртвите клетки.

Вижте също: Сухо четкане – за гладка кожа и против целулит

За финал, споделяме с вас красивия и изпитан трик на Холи Бери, която споделя, че за да постигнеш устни в естествено розов цвят, първо си слагаш червено червило, което след нанасяне леко попиваш със салфетка, и после повтаряш с прозрачен гланц за устни.

07.05.2014/ Христина Спасова