Защо да изберем ламиниран паркет

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Създадена на Четвъртък, 18 Септември 2014 07:06

Няма дом без подова настилка, било плочки, дюшеме, ламинат Berry Alloc Trendline, паркет или друг вид. Във всяко едно жилище има подова настилка, която внася уют, комфорт и удобство, която ни улеснява живота и ни кара да се чувстваме много по-добре, прави жилището ни дом. Една от хитовите в момента подови настилки е ламинираният паркет, който е с редица предимства пред всеки друг вид настилка.

Интересно е да знаете, че начините за създаване на ламиниран паркет Планински Дъб са много, за това се предлага и в много видове и в последните няколко години стана още по-разнообразен. Тук обаче идва въпросът за качеството му, което е водещо при всеки един човек, искащ да се сдобие с този вид подова настилка. Трябва да знаете, че днес ламинираният паркет повтаря цветово на истинско масивно дърво и трудно може да бъде различен ако се постави правилно. За сметка на това обаче е доста по-евтин. Ще останете изненадани и от новите предложения на производителите, които са разработили различни качествени имитации на камъни, плочки, керамика, мрамор и други.

Структурата на паркет Berry Alloc Trendline 3640-3158 е много по-здрава от всеки друг материал за под, защото е съставен от дървени частици и много здрави смоли. Имено той се поддържа много по-лесно, по-качествен и дълготраен е. Тук трябва да отбележим, че тези ламинати имат и истински слой от дървесина, което го прави още по-ценен.

Предимството на ламинирания паркет Сив Дъб е, че не е нужно пода ви да е напълно равен, за да се монтира както при масивното дърво, а и монтирането му може да стане във всяко едно помещение, без значение дали има малко повече влага. Като друго предимство ще посочим факта, че не трябва да се цикли или боядисва, а ако се повреди някъде, просто сменяте парчето с ново.

Знайте, че ламинираният паркет Berry Alloc Trendline 3640-3154 е устойчив срещу надраскване, има топлоизолационни свойства, красив е и е на много достъпна цена.