Парфюми Burberry

14
Добави коментар
Amigo0o
Amigo0o

Burberry (Бърбъри) е британска дизайнерска марка отличаваща се със своят дизайн и семпъл стил на райета. Линията парфюми Burberry е особено добре наложена сред младото поколение.

Зашеметяващ мъжки аромат Brit от Burberrry.
+ Информация
69.00 лв.

Eнергията на привличане на новия Burberry The Beat е просто неустоима! Нов секси аромат за съвременната жена. Сияещият цветно-дървесен аромат е описан още като “сексуален”,”динамичен” и “съвременен”. Основни нотки: цейлонов чай, ирис, бергамот, кардамон, розов пипер, мандарина, бял муск, ветивер, кедрови нотки.
+ Информация
73.00 лв.

Burberry Brit парфюм за жени е новото изражение на класическата строга елегантност, облечена в благородно шотландско каре. Създателите му са въплътили в аромата дълбочина и съвършенство със светъл букет от бадем и круша във връхните тонове. Сърцевината разцъфва с ухание на бял божур, на основата на сладък коктейл от ванилия и бобова тонка. В базовите нотки балсам от амбра и махагон е съвършеният контрапункт на тази ослепителна дървесно-цветна хармония. Свеж и шикозен, Burberry Brit е модерен, жи
+ Информация
65.00 лв.

Върховите нотки на парфюма са джинджифил, грейпфрут и пшеница. Сърцевината ма този парфюм съдържа морски аромати, черфен джинджифил и плодове от хвойна, а финалът – изсушен кехлибар, кедър и мускус.
+ Информация
65.00 лв.

Парфюмът Burberry Sport за Жени е чист, флорален и свеж парфюм, с изключителната ласка на слънчев лъч. Мирисът на Мандарина и Джинджифил се смесва с ободряващия аромат на Солен морски бриз, които се усеща като поток от енергия и светлина. Основата на парфюма е Свежото и блестящо сърце на Магнолия, Орлови нокти и Petit Grain придава на аромата много естествена флорална женственост, едновременно здравословна и свежа. А слънчевите нотки на деликатен Mускус и Кедър, смесени заедно придават много отл
+ Информация
57.00 лв.

Запиши се за промоциите
Ще ви изпращаме само промоционални продукти веднъж месечно.