10 практични и романтични идеи за коледни подаръци

7
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от 10-те най на 23.12.2014

А твърдят, че да избереш подарък било лесна работа?! Виждали ли сте стотиците хора с празни погледи пред лъскавите витрини. Причинили са си часове обикаляне из моловете и сега приличат на кадър от втория сезон на „Живите мъртви“. И не се залъгвайте, че на жените им е по-лесно. Човек или носи дарбата да избере правилния подарък, или не. Направо си е заложено генетично. Баба ви винаги е успявала да изплете най-правилния подарък на дядо за Коледа. Значи по женска линия през поколение и ето на, слабичко русо момиченце влиза в магазина и след 15 минути излиза с 3 чанти подаръци, а пред витрината вече тече третия сезон на „Живите мъртви“.

Тук се намесваме ние с идеите, дето бабите и дядовците ни са знаели точно от какво имат нужда другите, какво ще ги зарадва и какво ще ги направи щастливи. Приемете 10 идеи за перфектния подарък, пък ще видим след празника.

1. Подарете си здраве и красота

Premium health

Какво казваме с подаръците. Ако й купя крем за лице, ще реши, че не я харесвам и ще започне да се вглежда в огледалото за бръчки. Тези соц отживелици е време да си заминат, заедно с малките петънца и мимическите бръчици. Да желаеш жената до теб да е красива и здрава не е лошо нещо. И има начин да го покажеш с Premium health products. Има цяла гама продукти, които овлажняват, тонизират и стягат кожата на лицето. Най-хубавото е, че серумите от колекцията на Premium health стават и за нея, и за него. Уникалната им формула с пантенол, хиалуронова киселина и пептиди дава видими резултати след кратко време на употреба и е повод за десетки комплименти или закачки вечер пред огледалото. Нали именно това искаме по празниците, поводи да се усмихваме и да поизтупаме прашасалото през тежката година самочувствие. За тези от вас, които са успели да спестят за екзотична почивка на море през декември или януари Premium health products имат друга свежа идея – вижте само раздела за продукти за кожа, излагана на слънце. Нали искаме да се върнем с перфектен равномерен тен и да подразним приятелите посред зима. Е, решението е ясно. Ако половинката не знае за плановете ви за далечно море през зимата, представете си колко хубава изненада би било да й подарите слънцезащитни продукти и после да покажете билетите. Само си представете светналите от изненада и от щастие очи.

2. Когато няма време и заделени пари

Ирина Шейк

Тогава морето може да бъде карта за солариум и бански костюм. Дамите могат да му изберат по-плитички боксери. Така ще си донесете лятото вкъщи през декември. Направете коктейли със шарени сламки, усилете климатика или парното, останете по бански, сложете и слънчевите очила. Така го посрещнете и ако е романтик по душа от район на България зает с рудодобивна промишленост и производство на винкел, можете да изпържите цаца и да се заредите с подходящи количества бира. Нататък си знаете. Банския костюм осъмва на пода, а летният подарък за Коледа е несравним.

3. Пикник по никое време

Lunchbox

Грабвайте децата, някой се изкряска! И два сандвича с майонеза и наденица полетяха завчаска! Да, можете да си направите семеен пикник за коледния обяд. И без това тази зима снегът ни отбягва, а няма как да не сте си набелязали някое красиво място. Всичко е решено, само онази част със сандвичите с майонеза и наденица нещо не се вписва. Тогава ето ви идея за подарък – кутиите за хранене Laptop Lunches от Lunchbox.bg. Ще се влюбите в тях, особено ако обичате и държите на домашно приготвената храна и искате детето ви, а вие самите да се храните балансирано през деня с полезни храни. Laptop Lunches е кутия с размер А5, в която са поставени 5 вътрешни кутии за основните хранителни групи, необходими за балансиран обяд. Има специално отделение за вилица и лъжица. Направени са от патентован висококачествен материал, за да съхраняват храната безопасно. Изключително здрави и издръжливи, неползволяващи разливане на храна, лесни за поддържане и почистване в миялна машина. А и е практично за след празниците особено за ученици, тъй като кутиите влизат в ученическата чанта без да я издуват и храната е подредена.

4. Не подценявайте елемента на изненадата

За да е наистина хубав коледния подарък, изчакайте до Коледа. Трудно е, знаем, но си заслужава. Кученце, котка или рибки, ако не обичате шума и разхвърляните пантофи. Домашните животни ще зарадват всички вкъщи. Има и една закономерност. Този, който най-малко харесва кучета и котки е първият облизан по носа. После започва една любов необяснима. Можете да ги намерите да спят в най-безобразни пози на щастие, нищо че когато го подарявахте ви обясняваха, че не обичат домашни любимци. Винаги се случва така. А, най-много щастие ще донесете вкъщи, ако осиновите куче или коте от приют. Готово, имате нов весел член на семейството и другата Коледа ще трябва да купувате един подарък повече. Но колко щастливи моменти ви чакат до другата Коледа, само си представете.

5. Релакс и грижа за тялото

SPA Demetra

Някой е изморен, изнервен и не му е до Коледа. Декември е месецът, в който можете да му помогнете. В SPA Demetra има празнични отстъпки до 90%. Много е тъжно, когато близките ви приятели или половинката са прекалили с работата и не могат да наваксат със съня. Стават едни такива сиви хора, от чиято уста можеш да чуеш „Е, Коледа, какво толкова, ще хапна и ще лягам“. Трябва да се намесите веднага – вземете ваучер за подарък от SPA Demetra. Ако не прекъснете този порочен кръг, ще чуете същото и на следващата Коледа. А един СПА пакет за двама би свършил чудеса, ако говорим за гаджето или семейната половинка. Тези хора разполагат дори с турска парна баня, много терапии за нея и за него. Преобразяването не е само външно, но и душевно. От SPA Demetra обещават усмивка и спокойствие дни наред. Ароматни масла, вулканични камъни и бронзов тен. Звучи ли ви достатъчно далеч от изнервеното ежедневие?

6. Парти?

Коледно парти

Направете си тематично парти за Коледа. Поканете приятелите, но поставете вас и себе си в странна ситуация. Съберете се в диско костюми или в народни носии, няма значение, дайте воля на въображението си. Нали си представяте, как пафти и пендари ще дрънчат на всякакви ритми след полунощ. Откога не сте правили нещо лудо? Празниците са за това. Подарете си време далеч от скучните дрехи и познатите мезета. Подчинете дори кухнята на темата на партито. Само приканваме по-амбициозните от вас да не прекаляват с плутония и урана на трапезата, когато организират севернокорейско парти. Успех!

7. Техника и джаджи винаги са на мода

dice.bg

За много от нас подаръкът свети, има тъчскрийн или най-малкото издава чудовищно добър звук. Може да е розово или инкрустирано с полускъпоценни камъни модата е навсякъде. В dice.bg има подходящи подаръци, дори за любителите на екстремните спортове. Вижте само водоустойчивите и удароустойчиви видеокамери. Разгледайте стотиците аксесоари за телефони. Понятието „Hands free“ ще добие съвсем нови измерения. Знаете колко много обичат момчетата да получават нови играчки. Представяте си колко важно е за момичетата телефонът им да е в тон с тоалета. Всъщност технологичните подаръци си остават класика за мъжете и мода за жените и винаги са успешен избор.

8. Сложна организация, ефектна Коледа

Хотел за Коледа

Издебнете половинката да е на работа. Харесайте хотел на поне 100 километра, направете резервация за двама на ваше име и пазете тайна. После купете добра GPS навигация за кола, опаковайте я подобаващо за коледен подарък и оставете отгоре бележка с координатите на хотела. Можете да добавите, че най-горещата Коледа чака в края на маршрута. И докато половинката ви пътува, вие се разкрасете, поръсете леглото с розовите листа, изстудете шампанското. Само внимавайте да не се издадете преди изненадата. Срещата след километрите зад волана и изненадващото ви изчезване ще бъде гореща.

9. Коледа трябва да оставя спомени

OgnyanStoynev.com

Има един човек, който се е заел именно с това. Огнян Стойнев е фотограф на свободна практика. Той може да превърне всяка усмивка в красив спомен. Всяка целувка в доказателствен материал за сърцето. А, децата ви, колко ще се смеят след още 10 коледи на фотосесиите си от днес. Изобщо подарък, който ще остави следа. Да не повярваш, че натискането на едно копче след магическото нагласяне на пръстените на обектива може да донесе толкова радост. И, колкото повече години минават, толкова по-скъпи ще ни стават снимките. Подарете си красиви спомени за Коледа.

10. И накрая, но не на последно място…

Подарете си любов. Да отвориш сърцето си за някого е най-големият подарък, който можеш да направиш. Няма значение на колко години си. Няма значение колко пари имаш. Важното е в коледната нощ да потънеш в истинска прегръдка и да чуваш как бие още едно сърце. За теб. Щастлива Коледа!

Коментари

коментар(а)

Подобни: коледа, подаръци