СПА хотел Екзотик. СПА оферти край Пловдив.

1
Добави коментар
fixstay
fixstay

Цената е за двама души и включва:

Две нощувки за двама в двойна стая

Две закуски

Ползване на СПА пакет услуги:
– римска баня,
– парна баня,
– финландска сауна,
– инфрачервена сауна,
– джакузи,
– студена стая,
– контрастни душове,
– релакс зона

WI-FI интернет

Паркинг     

Туристическа такса и ДДС

Условия:

Моля проверете за свободни места преди резервация +359 32/ 51 01 71; +359 885/ 66 95 60; +359884/ 66 66 96.

Настаняването в хотела се извършва след 14:00 часа, а освобождаването на стаите и ползването на всички услуги, включени в цената (спа пакет услуги) е до 12:00 часа в деня на заминаване.

Офертата е валидна за настаняване в периода 02.02 – 28.02.2015г (без 13-15.2015г) според заетостта на хотелската база;

Ваучерът трябва да се предостави разпечатан на рецепция, при настаняване

Политика за деца и доплащания

Деца до 3г се настаняват безплатно;

Деца 3-12 години на допълнително легло – 17лв на ден

Възрастен, настанен на допълнително легло заплаща 52 лв. на ден.

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

Парк и СПА хотел „Екзотик“ се намира в подножието на митичната Орфеева планина Родопа и само на 6 километра от града на древните траки- Пловдив.

Със своето уникално местонахождение, ние Ви предлагаме парк, потънал в зеленина и кръстосан от множество алеи, градини, места за отдих и развлечение, в компанията на  интересни животни.

В сърцето на парка лежи езеро с водопад, което създава невероятното усещане за свежест и прохлада.

На където и да се обърнете погледът Ви ще се спре върху прекрасни панорамни гледки-  на величествената на Родопа планина от една страна или на „Града на седемте тепета“ от птичи поглед.  

Само на 10 минути разстояние от суетата на големия град, комплексът съчетава както един добър бизнес престой, така и релаксиращ СПА отдих.

Парк и Спа Хотел Екзотик е идеалното място за бизнес срещи, фирмени мероприятия, семейни тържества или просто за удоволствие!

Нашият висококвалифициран екип с дългогодишен опит не само в стандартните класически и лечебни масажи, а и в по- специфични области като рехабилитация, кинезитерапия, шиацу, арома и мануална терапия ще Ви накара да се отпуснете и изпитате радостта от прераждането на Вашето тяло.

СПА център „Екзотик“ предлага на своите гости най- добрите условия за релаксираща спа почивка. Термалната му зона включва финландска и инфрачервена сауна, джакузи, студена стая, контрастни душове,  парна баня, релакс зона.

Екзотик СПА разполага и с вътрешен и външен басейн, фитнес зала, тенис на маса.

Почувствайте силата и  магията на Екзотиката на хамам масите, екзотична вана, римската баня с минерална вода, луксозната VIP стая, луксозните масажни стаи, където си взаимодействат различните елементи- ароматизиран въздух, вода, огън и земя.

Kонтакти:

Марково
Адрес: м. Исака №44
тел.: 00359/32-510-171, 00359/885-669-560
e-mail: [email protected]