ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР ФЕМИЛИ

1
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

Еър Фемили е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система. Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателните пътища, поради оптималния размер на аерозолните частиците. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частици, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност.

Уредът е проектиран, с цел още по-ефективно и по-лесно лечение, като същевременно гарантира високо качество и стандарт на безопасност, типични за всички продукти на Пик Солюшън. Еър Фемили има удобно отделение, където могат да се съхраняват медикаментите и аксесоарите след употреба.

Комплектът Еър Фемили съдържа всички необходими аксесоари за най-подходящия вид терапия: небулизаторна чашка, мундщук, накрайник за нос и маска 2 в 1 (за деца и възрастни).

Едно от иновативните неща в този продукт е небулизаторната чашка Сайдстрийм:

Ефикасността на аерозолната терапия зависи от степента на дифузия на медикамента в дихателните пътища. Небулизаторната чашка е изключително важна, тъй като тя създава частици с оптимален размер, които преминават през дихателните пътища (бронхиоли и алвеоли). Също така вдишваният оток е увеличен, което води до намаляване времето за терапия.

Небулизаторната чашка Сайдстрийм действа посредством уникалния двуклапанен ефект: притокът на сгъстен въздух към небулизаторната чашка не е само от долната й страна, както е при традиционните небулизаторни чашки, но също така и от горната й страна. Допълнителният въздушен поток, остъпващ в небулизаторната чашка, в комбинация с въздушния поток от компресора, позволява повече частици от медикамента да достигнат белите дробове.

Гаранция: 5 години

Споделете мнението си за ИНХАЛАТОР ПИК ЕЪР ФЕМИЛИ