10 от двойките на Disney на гости в „50 нюанса сиво“

4
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от 10-те най на 14.02.2015

Манията по книгата и филма „50 нюанса сиво“ може да надхвърли границата на изкуството и да стане предпоставка за инциденти, които водят до спешното отделение. Независимо от отзивите, които преминават от възторг до присмех на лентата. Лондонските служби за спешна помощ са притеснени, че значително ще нараснат повикванията, свързани със сексигри след премиерата на филма, пише в. „Daily Mirror“, цитиран от БТА. Еротичната драма със садо-мазо елементи излезе на екран на 13 февруари малко преди Деня на влюбените – Свети Валентин, а у нас e по кината навръх празника.

Според статистиката на Острова, от миналия април досега 393 лондончани са потърсили лекарите след игри под чаршафите. Сред тях фигурират заключени и заяли за легла белезници, заседнали халки по полови органи и др. Лондонската пожарна излезе в Twitter със специални съвети, за да бъдат избегнати подобни произшествия. Тя отчете рязък скок на инцидентите, свързани с интимни масажори и вибратори още през 2012 година с излизането на едноименната книга. Статистиката сочи, че 58 процента от небрежно боравещите със сексиграчки са мъже, а тяхната средна възраст е 44 години. Дамите пациентки са по-млади, на средна възраст около 30 години.

От публикуването на трилогията „Петдесет нюанса“ е преведена на 51 езика и са продадени повече от 100 милиона екземпляра в електронен и хартиен вариант, което я прави най-печелившата и бързо продаваща се поредица за всички времена. Историята: Когато студентката по литература Анастeйжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена – „този мъж, този поглед!“ – но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далеч от него я кара да го желае още по-силно.

Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае – независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И, ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

А какво би се случило, ако героите на Disney попаднат с „50 нюанса сиво“? Американската версия на списание Cosmopolitan представи преди дни девет илюстрации на това какво щеше да стане, ако героите от героите на Disney участваха в „50 нюанса сиво“. Всяка една от илюстрациите е направена по директен цитат от книгата, а към тях ние добавяме и един забавен трейлър, кавър на оригинала, в който обаче главните действащи лица са познатите образи от „Леденото кралство“.

1. 50 нюанса студ
2. Покахонтас и Джон Смит
3. Пепеляшка и Принц Чаровен
4. Мулан и Ли Шанг
5. Ариел и Ерик

6. Тиана и жабокът-принц
7. Аурора и Филип от „Спящата красавица“
8. Красавицата и Звяра
9. Анна и Кристоф от „Замръзнало кралство“
10. Аладин и Жасмин

Снимки: Cosmopolitan.com

Коментари

коментар(а)

Подобни: 50 нюанса сиво, герои, секс