Деметра: Усилието, съчетано със знанието, побеждава съдбата

2
Добави коментар
wenip
wenip

Anna.bg започва уникално сътрудничество с известния астролог Деметра. Тя има 25-годишен опит, добре позната е в България и не само у нас, прочела и разгадала хиляди съдби чрез звездната наука астрология. За нея няма граници в изучаването на планетните влияния.

За Деметра даденостите в астрологичната картина не са окончателен вариант, а само изходна база, върху която човек стъпва, за да изгражда съдбата си. Любимите й фрази са „Усилието, съчетано със знанието, побеждава съдбата” и „Трябва да открием онази информация за себе си, която ни води до нашия път – пътя на израстване, пътя, който носи удовлетворение”. Астрологията като една универсална наука ни дава това знание.

Следете нейните съвети, потопете се в знанието за звездите и планетите, вижте колко още тайни се съдържат в тази древна наука за вълшебници – астрологията. Деметра ще пише за всичко – здравето, брака, любовта, бизнеса, както и за много други неща. От нейните публикации ще научите за предишни инкарнации, а също и коя част на земното кълбо е подходяща за бизнес, брак, любов, популярност… Можем ли да променим събитията и как?

Пожелаваме ви приятни и полезни мигове с астролога на нашия сайт – Деметра!