Нежни вечерни рокли за най-специалните поводи от Remix.bg » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес за пореден път се вдъхновяваме за своя шопинг от любимия онлайн магазин – Remix.bg! Само че сега решихме да поразнообразим нещата и да ви представим един малко по-бляскав списък с модни находки. Всеизвестен факт е, че всяка истинска жена трябва да притежава в гардероба си 5 неща – малка черна рокля, бяла риза, пола тип „молив“, супер високи и безкрайно елегантни черни токчета и вечерна рокля. Точно така, поне една! За дa може да бъдете подготвени за всяка една ситуация. Защото никога не знаете кога любимия мъж ще ви изненада с неочакван коктейл, първокласна вечеря или вълнуващо пътуване.

Направи ни впечатление, че в последните дни Remix.bg публикува много стилни вечерни рокли, които са чисто нови, с етикет. Може да си обясним това до някъде с наближаващите балове, за които абитуриентките вече трескаво търсят своята перфектна рокля. Без значение дали и вие сте едно от онези момичета, на които тепърва им предстои да преживеят една от най-вълнуващите вечери в живота си, или просто обичате да се издокарвате от време на време, красивите предложения на Remix ще ви допаднат. Сред многобройните модели избрахме само най-фееричните, бляскави, модерни и практични, така че да можете да ги облечете не само за едно единствено събитие, а с помощта на няколко аксесоара да ги превърнете и в отлично допълнение за ежедневния елегантен стил.

Това което определено ни допада в идеята да се затрупаме под десетки прекрасни рокли от Remix.bg е, че никъде на друго място няма да намерим модели от модни къщи като French Connection, Only, ESPRIT, Versace, Unique, Coast, Frock and Frill, Karen Millen и още много, много други, на толкова ниски цени! Ще бъде грехота ако не съгрешим поне този път! Но знаем, че го заслужаваме!

Предоставяме ви нашият стилен моден списък, но вие може да разгледате всички предложения ТУК.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева