Софтуер за интериорно проектиране

1
Добави коментар
mebelenblog
mebelenblog

Безплатна програма за проектиране: pCon.planner

pCon.planner е професионално приложение, което ви позволява да проектирате лесно сложни интериорни пространства.

Програмата има за цел да се вземат предвид нуждите на интериорни архитекти и професионалните дизайнери, но същевременно е достатъчно лесна за използване, така че всеки обикновен потребител може да се възползва максимално от нея, когато планира новата си кухня или хол.

Започване на дизайна на триизмерна стая е изключително просто – с един клик създавате стени и добавяте на елементи като врати и прозорци за по-изкусна визуализация.

pCon.planner има директен достъп до pCon.catalog – иновативен онлайн продукт и каталог за отстраняване на проблеми по обзавеждането, където ще намерите продукти, предлагани от лидерите в бранша. Оттам можете да черпите вдъхновение и да развихрите въображението си с различни практически проекти.

След като завършите вашия интериорен проект, можете да го визуализирате лесно. А също така, по всяко време можете да изберете да видите дизайнът от различна гледна точка.

pCon.planner е интуитивен инструмент за всеки потребител, който се интересува от интериорен дизайн, а приятелският интерфейс и широката гама от възможности, които прдедлага, прави програмата добре балансирана и подходяща за всеки – професионалист или любител интериорен дизайнер.

Свалете pCon.planner сега и започнете новия проект на дома на вашите мечти още днес!