Недопустимо: Поредна снимка с автомобил на Нова ТВ на място за инвалиди…

3
Добави коментар
littlesj
littlesj

Страхотна наглост, поредната снимка на автомобил, собственост на Нова Телевизия, който паркира на място за инвалиди.

Поредна снимка на автомобил собственост на Нова ТВ на място за инвалиди. След като успяхме да съберем някои от снимките тиражирани в социалните мрежи, въпреки лошото им качество, оставаме с впечатлението, че автомобилът е винаги един и същ (по регистрационен номер).

Интересно… дали служителят на Нова Телевизия, който насочи общественото внимание към проблема е с физически увреждания или с умствени?!

Браво на колегите, че търсят виновника за тиражирането на подобни снимки в социалните мрежи и медийното пространство, но се оказва, че това вече или е навик на конкретен техен служител или системно и масово служители на телевизията го правят.

Интересно и любопитно съвпадение е това, че именно Нова телевизия е медията, която поде кампания срещу неправилното паркиране, като в няколко нейни предавания, начело със сутрешния блок, бяха излъчвани десетки нарушители. Дано намерят по-скоро наглеца и да престане това безочливо безобразие.

Дано бъде намерен скоро човека с увреждания (независимо от това физически или дори най-вероятно умствени) и да си изтърпи последствията от наглостта, която проявява със служебния си автомобил.

В медийното пространство и социалните мрежи в последно време е силно застъпена темата за шофьорите нарушители, които все по-често паркират колите си на места за инвалиди, по тротоари и зелени площи.

Подобни престъпления спрямо хората с увреждания направиха много известни личности. Наблюдателни граждани заснеха неправомерно паркираните коли на депутатите Анна Баракова и Миглена Александрова, Любо Ганев, фолкпевецът Фики Стораро и колежките му Анелия и Андреа, които често паркират скъпите си джипове на места за инвалиди в столичните молове.