Kamenitza „прескача граници“ през настоящата година

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Първата бира на България планира мащабна кампания, която ще събира приятели от цял свят на по бира

Тази година „Каменица“ залага на иновативен подход към своите фенове. Бирата ще събира в България приятелските компании от цял свят, останали разделени в различни географски ширини и времеви зони. Всичко ще се случва под мотото „Всички за един – да съберем приятелите на по бира“.

Основите

В началото на годината сдружението за българи в чужбина „Тук-там“, съвместно с агенция TNS BBSS, проведоха социологическо проучване, за да вникнат по-дълбоко в нагласите на българите към техните близки зад граница.

Числата показаха, че всеки трети нашенец има поне един близък приятел в чужбина, като почти половината от тези приятели не са се прибирали в страната вече над пет години.

Според проучването 72% от българите зад граница, завърнали се у нас, избират да прекарат времето си с най-близките приятели, като най-голяма част от тях обичат да се виждат „на по бира“.

Именно поради тази причина този сезон „Каменица“ им дава възможност да се върнат у дома и да изпият по бира заедно с най-близките си приятели.

Нашето мнение

„Искаме да се отблагодарим на феновете си за лоялността – казва Христо Вълков, бранд мениджър на Kamenitza в „Каменица“ АД. – Именно те са главните „виновници“ да сме това, което сме, и смятаме, че е редно да споделим хубавите моменти и да им помогнем тези моменти да стават още повече. Искаме за тях да останат незабравими спомени, прекарани в компанията на истински приятели, със студена бира в ръка.

Идеята

Кампанията залага на по-различен подход от обичайното съдържание на рекламните блокове – сега всички са свързани в своеобразен сериал. Клиповете показват различни забавни ситуации, в които попадат познатите четирима герои, докато се опитват да се свържат с пръсналите се в чужбина стари приятели.

От далечна Канада и настоящия епизод в Хамбург, Германия, приятелското послание на Kamenitzа ще обиколи цял свят и ще стигне чак до далечния Изток.

„Всички за един“

Фразата, с която тримата мускетари на Александър Дюма се обединяват, ще действа като движеща сила и в кампанията на Kamenitza. Преди броени дни първата бира на България представи обновения си уебсайт Kamenitza.bg като основна платформа, която ще позволява на българи по цял свят да се съберат „на по бира“.

За да си осигурят възможността да спечелят една отдавна чакана среща с най-близките си приятели, единственото, което любителите на бирата е необходимо да направят, е да влязат в сайта и с няколко бързи клика да изберат 1 от 3 видео послания – сметнато от тях като най-подходящо за техния близък в чужбина, – да го персонализират и изпратят.

Колкото повече приятели участват за един свой близък, толкова по-голям е шансът да го върнат в родината, за да изпият по студена Kamenitza заедно. С тези няколко лесни стъпки всеки желаещ може да участва в томболи за спечелване на 1 от 20 двупосочни билета за свой приятел в чужбина, както и за допълнителни награди:

3 скутера Peugeot Vivacity и 300 комплекта по шест специални чаши Kamenitza

Билетите са само част от големите награди, които Kamenitza ще подарява на своите приятели. По-късно през годината се планират още изненади, с които първата бира на България ще зарадва феновете си и ще докаже, че съкровените моменти с приятели са най-ценното, което всеки от нас може да има.

Повече информация за предстоящите дейности на Kamenitza ще намерите в официалния сайт на марката www.kamenitza.bg, „Фейсбук“ страницата Facebook.com/kamenitzabg и YouTube канала youtube.com/KamenitzaBG.

„Каменица“ АД,

водеща пивоварна компания в България, е част от Molson Coors Company и оперира с две пивоварни в Пловдив и Хасково. Общият брой на заетите в дружеството възлиза на около 700 работници и служители, което го прави и най-големия работодател в бирената индустрия. За последните пет години „Каменица“ АД е инвестирала повече от 90 млн. лева. За повече информация – KamenitzaCompany.bg.

Източник: Bulevard.bg