Ицо Хазарта подготвя нов сезон на One Shot

1
Добави коментар
mancho
mancho

Ицо Хазарта обещава продължение на One Shot. Хип-хоп изпълнителят е категоричен, че съвсем скоро резултатът от работата по проекта ще е налице и ще има ново парче в тази посока.

„One shot ще продължи с нов сезон, в момента го подготвяме. Ще има много нови изпълнители. Искаме да стане готино и в най-скоро време нека го очакват слушателите и зрителите“ – сподели той пред Star Reporters и обясни още:

„Най-вероятно следващият сезон вече няма да бъде така, за нас беше важно дотолкова, доколкото искахме да си рекламираме Facing The Sun по този начин. Сега вече не мога да кажа дали ще е само в интернет. Надявам се пролетта да започне новият сезон“.

Припомняме, че Ицо Хазарта от Ъпсурт пусна парчето „Хип-хоп“ през май 2014-та. В него задочно участие взема и председателят на ДПС Лютви Местан с репликата: „Точно този аспект на въпроса не е релевантен към политическата отговорност. Не става въпрос за спомени, става въпрос за един добре организиран, добре премислен сценарий.“

Думите на Местан са част от негово интервю по повод номинацията на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Песента предизвика изключителен интерес. Клипът е сниман само в един кадър и е първи от поредица видеоклипове с името One Shot. Музиката е на Венцислав Сейчев – Бат’ Венци, текстът е на Ицо Хазарта. Режисьор на клипа е Валери Милев, а продуцент Facing The Sun.

„Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа, а именно редене на рими върху бийт от едно МС в сайфър“ – заявиха тогава авторите.