Адвокат Наказателно Право

1
Добави коментар

 

 

АДВОКАТ НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО

 

Кантората на адвокат Роберт Андонов, Ви предлага правна помощ, представителство, консултации, защита на Вашите права и интереси в областта на Наказателното право.

Наказателното право представлява система от правни норми, регулиращи обществените отношения, породени от извършването на престъпления. Тези норми се установяват от държавата и ролята им е да защитават интересите на цялото общество, като тяхното неспазване, води до търсене на наказателна отговорност от извършителя на престъплението. Наказателното право използва най-тежката форма на държавната принуда, а именно наказанието, което представлява принудително засягане на основни лични и имуществени права на извършителя. Като част от действащото право, Наказателното право урежда специфични обществени отношения, свързани с една цяла система забрани.

Успешното предотвратяване и противодействие на престъпността изисква ефективно и работещо наказателно правосъдие. Функционирането на прокуратурата и разследващите органи трябва да е максимално ефективно, да се обновява дейността и да се изпреварва променящата се престъпност. Доказателствата, за да се осъди едно лице, за което се приема, че е невинно до доказване на противното, трябва да бъдат безспорни, на сто процента истинни, неподправени и събрани по законнов ред.

 

Кантората на адвокат Роберт Андонов не поема случаи, за които е ясно, че няма да доведат до положителен резултат за клиента. Всеки един казус се разглежда прецизно и се запознава клиета с неговите шансове за положителен резултат. Не се обещава постигане на положителен резултат, с цел да се поеме случай или казус и да се облагодетелства адвоката от това. Предлага се ясна и принципна оценка по даден случай, дело, казус.

Всякакво вмешателство от страна на трети лица в нашата дейност , с цел непостигане на желания резултат по дадено дело или казус е недопустино и неприемливо и то ще бъде възприето като престъпно деяние. Разполагаме с ресурси , средства и техника за предотвратяване , доказване и противодействие на такъв вид поведение. По един или друг начин правозащитните органи ще бъдат сезирани за всеки вид престъпна дейност , насочена към наши клиенти или към нас самите.

ЗАКОН ЗА АДВОКАТУРАТА

Чл. 29. (1) (Доп. – ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Пред съда, органите на досъдебното производство, административните органи и други служби в страната адвокатът или адвокатът от Европейския съюз е приравнен със съдията по отношение на дължимото му уважение и му се дължи съдействие като на съдия.

Адвокат Наказателно право. Адвокат Андонов , София , бул.“Дж.Неру“28 , Силвър център , офис 110 , телефон за връзка: 0884 508418 / 0878 862773. Безплатни консултации, всяка последна събота от месеца: 10.00 – 14.00 часа. Всяка дейност и отношения между адвокат и клиент се основават на Закона за адвокатурата и останалите закони в Република България.

 

  Програма ViCAP – Издирвани от ФБР / ViCAP – Wanted by The FBI