Нефритено яйце

1
Добави коментар
nik.laleva
nik.laleva

Промени ли се сексът за Вас или за Вашия партньор след раждането?

Страдате ли понякога от изпускане на урина?

Правите редовно Кегел упражнения, но без осезаем ефект?

Страдате ли от вагинална сухота?

Никога не Ви се е случвало да изпитате вагинален или мултиоргазъм?

Ако дори отговорът само на един въпрос е ДА то най-лесния и най-бърз начин за укрепването на Вашия перинеум е използването на нефритено яйце!

Гениталните мускули (перинеум или СО мускул) се използват при уриниране, дефекация и полов акт. При бременност, нормално раждане, наднормено тегло, запек, честа кашлица и вдигане на тежести, те отслабват. Тези рискови фактори предразполагат в бъдеще към проблеми като изпускане на урина и затруднения при секс, лошо смазване, болка, липса на оргазъм. Гениталните мускули са изключително важни през бременността и при самото раждане – ако са добре тренирани, изгонването на плода протича лесно и без разкъсване на перинеума. Според проф. Бевърли Уипъл, съавторка на „Точката G“: „Колкото по-силен е СО мускулът, толкова по-силна е оргазмената реакция при жената“.

За да са здрави и за да предотвратят бъдещи проблеми с перинеума, древните китайци са създали упражнения с нефритени яйца. Тяхното практикуване води до увеличаване на притока на кръв, събужда невронни пътища и поражда непознати фини усещания. Освен това, упражненията с нефритени яйца, осигуряват еластичност на перинеума. В крайна сметка с използването им ще получите по-добър секс за Вас и Вашия партньор, здрави женски органи, по-добро самочувствие и увереност! И не забравяйте, че според Дао (философията, събрала в себе си мъдростта и хармонията на природата), нашата сексуална енергия е основата на съществуването ни и е от решаващо значение за това да бъдем истински живи!

Разберете как да проверите лесно и бързо състоянието на Вашия перинеум.