Диско кралицата Дона Съмър “оживява” в Culture Beat Club

1
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Диско кралицата Дона Съмър „оживява“ в Culture Beat Club

Блясък, неповторим интериор и позитивни диско емоции, очакват всички, които изберат Culture Beat Club (София, пл. „България 1″, сградата на НДК) на 26-ти  март 2015 г., за да се потопят в незабравимата атмосфера на култовото Studio 54.

Събитието, което е част от концепцията на парти лейбъла CODE, ще представи по един нов и интересен начин любимите на всички диско години, и по специално създаденият през 80-те години в Ню Йорк клуб Studio 54, превърнал се в емблема на цяло едно поколение, изпълнители, актьори и творци.

В това издание на Studio 54 централна фигура ще бъде любимата на няколко поколения меломани – прекрасната Дона Съмър. Кралицата на диско музиката, родена под името Ла Дона Ейдриън Гейнс, оставя зад себе си десетки хитове и се превръща в най-известния глас на 70-те и 80-те години на миналия век. Тя е и първият изпълнител с три последователни двойни албума, достигнали до челното място в класацията Billboard.

Пригответе танцувалните си обувки и доброто си настроение защото този четвъртък,  до сутринта, в клуб Culture Beat, ще звучат  любими парчета, като I feel love, I will survive, Hot Stuff, She works for the money и мн.др.

„Целта ни е да провокираме всички сетива и създадем парти атмосфера, достойна за Studio 54 – коментира Cvetelin Ivanov PJ,  продуцент на парти лейбъла CODE – Искаме да пресъздадем най-добрите, бляскави години на култовия нюйоркски клуб и да дадем възможност на нашите гости да се забавляват без задръжки и с най-добрия подбор на музика от велики артисти.“

До момента партньорството между парти лейбъла CODE и бутиковия Culture Beat Club доведе до повече от успешните – CODE:Whitney – бляскава вечер с хитовете на Уитни Хюстън и събитието под надслова Jazz It Up, където Васил Петров събуди за нов живот, с топлия си глас и контакт с публиката, вечните хитове на Франк Синатра.

Вход: свободен