Двата нови клипа с Веси Попова

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Красивата певица вече се подвизава и на световната хаус сцена

Забравете, че е играла секретарка в „Столичани в повече“ – Веселина Попова вече има ново амплоа като вокалистка в клубни хаус парчета.

Баладичната Sometimes I Cry е най-новата й колаборация е с италианското дуо JazzyFunk, в която звучи и саксофонът на Енрико Бентиволио, участвал на една сцена със световни звезди от ранга на Марая Кери, Дженифър Лопес, Роби Уилямс. Видеоклипът пък е заснет по родното Черноморие.

От година насам Веси е решила да се съсредоточи изцяло върху хаус музиката, като само през 2014-а е записала над 20 авторски проекта с диджеи от цял свят, някои от които излязоха в престижни за хаус жанра компилации и класации. Предстои й сътрудничество с още две известни имена от диджей средите: Teenage Mutants и Purple Disco Machine.

Певицата споделя, че дължи големите си постижения напоследък на работата със своя нов мениджър Радослав Чилингиров. Преди няколко месеца двамата дори създали агенция, чиято цел е да развива клубната култура тук, но и да утвърждава нашенската хаус продукция в международен мащаб.

Виж още: Първият клип на Веси Попова

Тя работи и с български диджеи като Mascota и DiMO, с когото също пусна нов клип тази седмица. Видеото на Make My Beat е заснето в родния им Пловдив, с провокативен стайлинг и въртящи се огньове.