Конкурси всякакви: Спечелете съд за готвене Zepter MASTERPIECE COOK ART

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 27 март 2015

Вероятно всички ние познаваме поне по един веган. Да, те са около нас и не, не говорим за вегетарианците. В момента темата е за онези хора, които избират да се хранят само с растителна храна, напълно изключвайки от менюто си продуктите от животински произход като сиренето, млякото, маслото, яйцата и дори меда. Ако вие сте веган, ще ни бъде любопитно да разберем от какво се състои менюто ви. А пък ако не сте, но винаги сте се чудили какво е и дали това е подходящ за вас режим, постите са един добър начин да проверите. Всъщност периодите на пост напълно отговарят на изискванията за веган храна. И тъй като ни предстои отново да навлезем в тази част на годината, очакваме от вас да споделите своите успехи в това трудно начинание – напълно постната или веган диета.

Победителят ще бъде обявен в брой 134 от 8 април 2015 г.
Голямата награда, която той ще получи, е съд за готвене Zepter MASTERPIECE COOK ART.

Изпращайте ни вашите най-любими рецепти, придружени от снимка, а ние ще изберем най-интересните от тях и ще ги публикуваме на нашите страници.

Условието

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на [email protected], като посочите името на конкурса, за който участвате. За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт.

Във всеки брой като поощрителна награда един от вас ще получи луксозен органайзер от ZEPTER, в който можете да записвате всички кулинарни идеи, ангажименти, а защо не и рецепти.