На заем

1
Добави коментар
HaloFore
HaloFore

Кредитната карта е вид разплащателно средство за покупка на стоки, услуги и др. За разлика от дебитната карта, сумата за покупка с кредитна карта не се изтегля от банковата сметка на картодържателя, а от отпуснатия кредитен лимит от банката или кредитната компания. 

В някои случаи кредитната карта е кодирана така, че да може да се надвишава допустимият лимит. Кредитните карти са важни за създаване и изграждане на кредитна история, която влияе на условията за отпускане на потребителски кредити като заеми, ипотеки и покупки на лизинг на автомобили например, както и други.

Кредитната карта – инструментът на 21 век. Едва ли ще сгрешим, ако квалифицираме този финансов инструмент по този начин. Кредитната карта се превърна в неразделна част от нашето ежедневие, която ни дава възможност да се възползваме от предимствата й все по – активно. Повечето потребители използват възможностите на кредитната карта при пазаруване онлайн, но и не малка част от тях я държат в портфейлите си, за да имат достъп до пари кеш при нужда.

Кредитната карта не е необходимост, а удобството винаги да разчитате на допълнителни средства, където и да се намирате. Кредитната карта е ценен спътник при пътуванията, но ще Ви бъде полезна и когато пазарувате в кварталния магазин.

Кредитна карта за индивидуални клиенти без трудов договор и без доказване на доходи. Международна кредитна карта Visa с лимит до 3000 лева.