Фики иска девствена жена и 5 деца / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Многолюдното семейство е едно от нещата, на което държат мюсюлманите, към което се стреми и една от най-хитовите фолк звезди в момента – Фики Стораро.

„В една жена търся най-вече да е скромна и да не се прави на голямата работа. Това е най-важното нещо според мен“, описва какво момиче може да спечели сърцето му Фики пред списание Story.

„Да е мила и да е жена в истинския смисъл на думата, да не се прави на мъж, а да е нежна. Искам един ден съпругата ми да си гледа семейството, не бих позволил тя да работи, ако имам възможност да я издържам. Но, все пак, ако иска да работи, от скука примерно, няма да я спра. Но тя трябва да знае, че съм много ревнив. Това го казвам на всичките си приятелки и ги предупреждавам да не ме карат да ги ревнувам. Искам да ми роди поне 5-6 деца. И не бих простил изневяра никога и за нищо на света“, допълва още победителят в категорията изпълнител на 2015 г на наградите на „Планета“.

За сянката на популярния му баща Тони Стораро и за годините на нищета Фики разказва само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 25 март.