Стик за алкална вода: пречиства, минерализира и алкализира водата СЕГА за 16лв вместо за 32 лв!!

1
Добави коментар

3/25/2015

0 Comments

 

ЦЕНА: 16 лв

Възрастта не е единствено и само функция на времето. Възрастта на нашето тяло се измерва не само с годините, които сме живели на света, а и с отношението ни към него и с натрупаните отпадъци от нездравословен начин на живот.Киселинността е основната причина за стареенето на организма и предизвиква всички болести, включително и най-тежки. А борба със стареенето и заболяванията се осъществява с пиене на алкална вода!

Стикът за алкална вода е изработен от неръждаема стомана клас 304 и филтър с 13 минерала между които: турмалин, зеолит, глина, нано сребърен прах, каолин, активен въглен и др.

Стикът за алкална вода е изработен от неръждаема стомана клас 304 и филтър с 13 минерала между които: турмалин, зеолит, глина, нано сребърен прах, каолин, активен въглен и др.Характеристики на водата:1.Алкални свойства: алкалната питейна вода неутрализира киселинността в човешкото тялои поддържа баланса на телесната система. Защитава всички органи от болестотворнитемикроорганизми, които виреят в условия на повишена киселинност .2. Отрицателен потенциал: тя е силен анти-оксидант, който премахва свободните радикали,повишава имунитета и ни пази от стареене.3. Добавяне на полезни микроелементи: различни естествени минерални вещества, коятопредоставят на тялото необходимите микроелементи и помагат на органите да бъдат здрави.4. Енергизира водата, като я преобразува в такава с малка молекулна структура, със силнапречистваща сила и възможност тялото да абсорбира лесно хранителни вещества, да насищас повече кислород клетките, лесно да изхвърля отпадъците и токсините. В резултат подобренаобмяна на веществата. Ползи за тялото: намаляване на киселинността в тялото;нормализиране на артериалното налягане;извеждане на шлаките и токсините от организма;;отстраняване на запек и почистване на червата;подобряване на храносмилането;подобряване на съня;повишаване на имунитета;намаляване на холестерола в кръвта и почиства артериите;активиране и нормализиране функционирането на бъбреците;помага при лечение на възпаление на лигавицата на устата;обогатяване на клетките с кислород, което противодейства на образуването нараковите клетки;освобождаване на свободните радикали, благодарение на антиоксидантните свойства. Условия:- Всеки може да закупи неограничен брой Стик за алкална вода, както за себе си така и за подарък.-  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на вайбер 0988824039, на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion.- Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес според тарифата на куриера.