България – Италия (28.03.2015)

1
Добави коментар
bgtipsters
bgtipsters

от admin in
March 25, 2015 с
Без Коментари в

ДРУГИ , ПРОГНОЗИ

Двубой: България – Италия

Дата: 28 Март, Събота, 2015

Начален час: 21:45

Отвори си акаунт в Bet365 днес и вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв.

България приема националния отбор на Италия в среща от квалификациите за ЕВРО 2016. Двубоят ще се изиграе на стадион “Васил Левски” в Събота от 21:45 часа.

България:

С едва 4 точки, България няма големи шансове за класиране на Евро 2016. Новият старши-треньор на тима Ивайло Петев ще се опита да постигне първа победа за “лъвовете” на собствен терен.

Младият наставник бе шокиран от новината, че халфът Георги Миланов може да пропусне така важният за националния отбор мач с Италия. Полузащитникът на ЦСКА Москва получи контузия в последния мач на своя тим, но тя не се оказа толкова сериозна и той ще бъде на линия за двубоя.

Впечатление в списъка с играчи на Петев правят Валери Божинов и Иван Бандаловски, които се завръщат в отбора. Очаква се Божинов да започне сблъсъка с Италия като титуляр, тъй като познава отлично футбола на Апенините.

Италия:

Италия дели лидерската позиция в групата с Хърватия, като двата отбора имат по 10 точки след 3 победи и 1 равенство.
Селекционерът на Скуадрата Антонио Конте получи лоша новина преди гостуването в София, след като защитникът на Наполи Кристиан Маджо обяви, че се отказва от националния отбор.

Иначе се очаква специалистът да заложи на любимата си схема 3-5-2 на „Васил Левски“, която почти винаги му носи успех. На вратата без конкуренция е Буфон, а пред него се очаква да действа триото от Ювентус – Бонучи, Киелини и Бардзали. В средата на терена най-вероятно ще започнат Верати, Маркизио и Кандрева, а като халф-бекове ще играят Паскуал и Дармиан. Атаката на тима пък почти сигурно ще бъде водена от звездата на Сасуоло Симоне Дзадза и нападателя на Борусия Дортмунд Чиро Имобиле.

Отвори си акаунт в Betfair днес и Играй с €10 и Вземи €30 в Безплатни Залози!

В миналото България и Италия са се срещали 17 пъти, като Скуадрата има девет победи, шест равенства и две загуби. В последната среща между двата тима Италия надигра България с 1:0 у дома, а преди това двата състава завършиха 2:2 на Васил Левски, като двубоите бяха част от квалификационния цикъл за Мондиал 2014.

Факти преди мача:

– Италия няма загуба в последните си пет мача.
– България няма победа в последните си пет мача срещу Италия.
– Италия спечели и двете си гостувания до момента в квалификациите.
– България няма успех на собствен терен в първите си два мача в групата.

Прогноза: Победа за Италия при коефициент 1.80 в