ПОЧИВКА НА ЛАЗУРНИЯ БРЯГ КАН, ФРАНЦИЯ ЛЯТО 2015 – Adventure Story

1
Добави коментар

ПРОГРАМА
1 ден София – Милано – Кан
Среща на летище София , Терминал 1/старият Терминал / в 10.45ч. Излитане за Милано, летище Бергамо в 12:35 ч с полет Wizz Air Кацане в 13.40ч. Трансфер до курорта Кан (около 350 км ,по-голямата част от пътя е покрай морето) Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден Кан
Закуска. Свободно време за плаж.Следобед разходка в Кан – прословутия булевард „Кроазет“, ще видите Двореца на филмовите фестивали, Алеята на Славата, известните хотел „Карлтън“, хотел Мартинес и хотел Мажестик и др. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден Антиб и Ница
Закуска. Свободен ден. По желание еднодневна екскурзия до Антиб и Ница. В Антиб ще видите Стария град, музя „Пикасо“, който се помещава в двореца „Грималди“,Квадратната крепост и др.

В Ница ще видите площад Масена, ще се разходите по прочутата „Променад дез Англе“ с хотел „Негреско“ в стил „Бел Епок“, хотел „ Пале де ла Медитеране“ в стил „ Арт Деко“, Операта на Ница с участието на Шарл Гарние архитекта на Парижката Гранд Опера, Стария град и улица „Салейя“. Свободно време за самостоятелно разглеждане. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден Монако и Ез
Закуска. По желание еднодневна екскурзия до Монако и парфюмерийната фабрика в Ез. Ще видите Океанографския музей, Двореца на Принца, Стария град, Катедралата, градините „Сен Мартен“. В новата част Монте Карло ще видите прословутото Казино, хотел „Отел де Пари“ и „Кафе де Пари“, известния завой от Формула 1 „Фибата“. Свободно време. Посещение на парфюмерийната фабрика в очарователното селище Ез, кацнало на скалите над Средиземно море. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Свободен ден за плаж Вечеря. Нощувка.

6 ти ден Кан – Милано – София
Закуска. Трансфер до Милано, летище Бергамо за полет до София. Излитане в 14:10 ч. Кацане в София в 17:10 ч.

Последователността на доп . екскурзии може да бъде променена с цел оптимизиране на свободно време

Заплащането е в лева по курс 1,96 лева за евро

Резиденция Residence Cannes Beach **
Намира се в района на Cannes – La Bocca световно известеният курорт, бижу на Côte d’Azur.( Лазурният бряг), на 50 м от плажа и търговската зона на града, само 5 км от легендарния Croisette

Резиденцията е с модерна архитектура, разположена около голям вътрешен двор с екзотична растителност. Всички апартаменти разполагат с балкон с градинска мебел.

В хотела има СПА – сауна, солариум , турска баня , гимнастически салон

Плувният басейн е отворен от май до септември.

Описание на апартаментите:
Състоят се от 2 отделни помещения – спалня и хол с обща площ: от 24 до 28 м ² за 3 или 4 човека. Всеки апартамент е с климатик, баня с душ или вана.

Холът е с 1 разтегателен диван или две единични легла, диван.

Стаята е с 1 двойно легло (спалня)

Офертата важи при минимум 32 плащащи туристи.

Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 20 туриста