3D пъзел Тауър Бридж – стимулира креативността, търпението, логиката и координацията

1
Добави коментар
yApple

Невероятно забавление и приключение, развиващо творческото мислене и креативност? Нима това е възможно? Да! Предлагаме ви неповторим образователен 3D пъзел Тауър Бридж, с който детето ви ще се забавлява и ще се потопи в едно ново приключение. Сглобявайки го, малчуганите не само ще прекарат приятно свободното си време, но и ще развиват логиката, търпението, предвидливостта и креативността си.

3D пъзелите са уникално занимателни комплекти за сглобяване, с чиято помощ можете да създадете истински умалени архитектурни шедьоври на едни от най-великите сгради в света. Всички детайли на пъзелите са изработени от висококачествен картон. Те лесно се съединяват помежду си. Съберете собствена колекция от чудесата на света и се забавлявайте цялото семейство с неповторимия 3D пъзел Тауър Бридж!

Знаете ли, че… Тауър Бридж се разполага гордо в Лондон и е една от най-емблематичните постройки. Той комбинира в себе си едновременно подемен и висящ мост и се намира над р. Темза. Изграждането му започва през далечната 1886 г. и завършва след осем години. Цялата дължина на Тауър Бридж е 224 метра, а неговите величествени кули се издигат на височина от 65 м. Мостът е един от символите на английската столица и ще впечатли всеки със своя архитектурен дизайн, дори в умален размер.

Размер: 76 см х 12 см х 23 см

Частите на пъзела са 120

Идеален избор за подарък за деца над 6 години