Първият клип на Ерос Рамацоти към новия албум

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Alla Fine Del Mondo е пилотното парче от новия албум на италианската звезда, който излиза на 12 май под заглавие Perfetto, а видеото, заснето в Италия и Испания, напомня за Дивия запад

Дългоочакваният първи сингъл от Perfetto, както и всички останали 13 песни в него, са продуцирани от Клаудио Гуидети и самия Ерос Рамацоти. По стара традиция за изпълнителя дискът, с премиера на 12 май, излиза едновременно на италиански и испански.

„Работя с Ерос от 1995 г. и имам усещането, че никога не съм го чувал да пее така. В момента наистина е в страхотна форма“, споделя Гуидети.

Alla Fine Del Mondo е определян като истинска изненада за почитателите на Ерос заради акустичните инструменти и модерните кънтри елементи.

Видеото към сингъла е дело на Джакопо Рондинели и носи настроението на Дивия запад. Заснето е на две локации – в покрайнините на Милано и сред пустинния пейзаж на Алмерия в Южна Испания.

Главният герой в сюжета е малко дете, което ни потапя във въображаем свят и своята мечта – да бъде шериф, точно както в любимите му уестърни.

Тази есен Рамацоти тръгва и на световно турне на звездата, с което отбелязва 30-годишнината си на сцената. София също става част от обиколката – на 26 септември, събота.

Продажбата на билетите тече в мрежата на „Ивентим“, вкл. онлайн. Пропуските за „Арена Армеец“ са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. Билети можете да намерите и онлайн.

Следете и официалната страница за концерта във „Фейсбук“ за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България.