Traveler In Time: Пак намесиха лазерното оръжие

10
Добави коментар

Вече спрях да се чудя що за безсъвестни хора обслужват интересите на Владимир Путин в България. Bидях достатъчно лъжи и гаври, но понякога все пак се учудвам до какви низости могат да стигнат хората, слугувайки на нечии чужди интереси.

                                                                         

Във Франция загинаха хора – следствие от самолетния инцидент. Това веднага бе използвано от червени интриганти да обвинят Америка. Зад океана правили експерименти с лазерно оръжие и затова умрели хора във Франция. Къде е САЩ, къде е Франция? Tова разстояние не означава нищо за любителите на конспирации. Tе обичат да говорят и с извънземни, на който фон не е никак чудно, че се оказаха “най-осведомени” за поредния инцидент във въздушното пространство.

Даже доразвиха темата. На няколко места видях червени блогъри да си присмиват, че целият Европейски съюз е в траур. Било проблем само на държавите, откъдето има пострадали. И смях, смях …

Какво да им обясняваш на тези жалки комунисти? Как да разберат, че по белите държави хората са съпричастни към чуждото нещастие? Как да им обясниш значението на думата “съчувствие”, след като познават единствено собствения си търбух?

Преди време излязоха компрометиращи записи на руски държавници. Там те наричаха българите с обидни думи. Първоначално нашенските русофили твърдяха, че подобни записи не могат да се направят, а още по-малко от “глупавите американци”. После обаче самите участници в разговорите признаха, определяйки го като шега. Поставени по този начин в шах, българските комунисти се извъртяха на 180 градуса и започнаха да говорят за аналогични разговори, но с участието на западни политически дейци. Явно бяха забравили първоначалното си твърдение, че е невъзможно да се запишат контакти на такова високо ниво.

Вие вярвате ли на хора, които сменят мнението си през ден? Няма значение на чия страна са и на коя партия симпатизират. Щом не умеят да държат на позиция, значи явно не са надеждни източници. За мен това е един от най-сигурните признаци, по които разпознавам лъжците. Щом веднъж съм ги разобличил, после е лесно да се досетя, че и следващите им твърдения ще са измислици.

Ето някои от нечестните похвати на Путин и неговите хора: