Потресаващо! Намереното в куфар мъртво дете е на бизнесмен?!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Колегите от Razkritia.com писаха, че дори полицаите, които са открили зловещата „находка“ край Пасарел са изпаднали в ужас от гледката. За сега обаче те не могат да установят самоличността на мъртво момченце, натъкано в куфар, а разследващите продължават упорито работа по случая.

Припомняме, че куфара с телцето на детето бе намерен над моста на същия язовир. За съжаление обаче криминалистите изпитват големи затруднения при установяването на самоличността на мъртвото момченце и издирването на родителите му.

Една от главните версии е, че детето е било убито от роми и след това натъпкано в куфара, за да се заличат следите от убийството. Тази версия обаче най-вероятно ще бъде отхвърлена, защото криминалистите са установили, че куфара, в който намериха телцето на детето е доста скъп (около 500-600 лева) и едва ли някой ром би могъл да си го позволи. А другата версия, по която работят следователите е, че убийците на детето са собствените му родители, които най-вероятно са бизнесмени.

За сега е ясно, че детето не е от Долни Пасарел, защото според данните няма изчезнали деца в целия град. Освен това стана ясно и, че детето не е станало жертва на педофил, защото не е било изнасилено. За да се разбере какво точно се е случило обаче и как е била причинена смъртта трябва да се установи самоличността на мъртвото дете и родителите му, което на този етап е една доста трудна задача за криминалистите.