Шпионски камери за видеонаблюдение

1
Добави коментар
Diversant
Diversant

Рейтинг Детайли Категория: Шпионски блог Написана от Димитров Посещения: 190

Шпионски камери за видеонаблюдение се използват не само във филмите. Всъщност, ние постоянно биваме заснимани от такива тайни камери, без дори да подозираме. На пазара има много видове подобни продукти, на достъпни цени и с широко приложение. Те могат да помогнат на всеки човек с най-различни казуси в ежедневието му – защита на собственост, проверка на лоялност, защита на семейството и др. Ето и някои от най-често използваните устройства за видеошпионаж в битови условия.

Шпионски камери за видеонаблюдение – скрити камери

Хората, които искат за защитят домовете си могат да поставят камери и други шпионски устройства извън, и в самия си дом. Практиката показва, че обикновеното видеонаблюдение не върши работа, като често крадците дори им се подиграват и открито показват неприятни жестве. По тази причина, дори самите органи на МВР съветват хората да инсталират шпионски камери за видеонаблюдение, които да записват скрито.

Шпионските камери за видеонаблюдение биват изключително разнообразни, като в следващите редове ще изброим основните типове:

1. Шпионски камери за видеонаблюдение с детектор за движение

Камерите с детектор за движение се включват, когато засекат движение в обсега на обектива. Това позволява незабелязан запис, без никакво предизвестие. Също така Ви спестява часове гледане на празни файлове. Благодарение на детектора за движение ще имате само файлове с движение в тях на карта памет. Тези камери се продават под разнообразна форма – дистанционни, химикалки, ръчни часовници и много други. Продуктът, с детектор на движение, който препоръчваме е:

Скрита камера в зарядно Power Bank 224 с детектор за движение Детайли

130,00 лв

2. Шпионски камери за видеонаблюдение с нощно виждане

Камерите с нощно виждане позволяват чудесна видимост при намалено или никакво осветление. Това ги прави много добър избор за наблюдение в тъмни или не добре осветени помещения. Също така, с нощно виждане са различни видове камери за външен монтаж, като например камерите за лов. Обикновено тези устройства записват видео файловете на допълнителна карта памет. Този тип камери е също се продават в най-разнообразни форми, като продуктът, който препоръчваме е този уникален будилник с нощно виждане:

Будилник – скрита камера със сензори за нощно виждане и издръжлива батерия, детектор за движение. Детайли

157,70 лв

3. Шпионски камери за видеонаблюдение, които могат да бъдат наблюдавани онлайн

Тези шпионски камери са фактически IP камери, но с малки размери или вградени в различни продукти. Те могат да записват, както на поставена в тях външна памет, така и на записващо устройство или компютър. Предимството им пред останалите продукти е, че те могат да бъдат управлявани изцяло по интернет, като за това е необходимо да има достъп до безжична мрежа в помещението, в което се намират. Управлението по интернет става с помощта на приложение за Вашия мобилен телефон или през уеб браузър. Нещо повече, тези шпионски камери могат да изпращат снимки директно на пощата Ви, като дори може да говорите през тях и могат да бъдат използвани за бебефон или за контрол на детегледачки. Една такава изключително качествена камера в нашия магазин е:

Скрита IP камера в електронен будилник, 140 градуса широчина на обектива, детектор за движение Детайли

238,00 лв

4. Шпионски камери за видеонаблюдение, които се вграждат в различни готови продукти

Това са модули на камери, които Вие може да вградите в избран от Вас предмет. Това позволява внедряването на тази шпионска техника незабелязано в предмети от бита. Чудесно нали? Имали сме много клиенти, които предпочитат този тип устройства, тъй като приложението им е на практика неограничено. Този тип продукти записват на карта памет, могат да имат най – различни функции, а формата им обикновено е една – платка с батерия и лентов кабел, на чиито край е поставен мини обектив с размер от няколко милиметра.

От този тип шпионски камери, препоръчваме:

Скрита камера в модул за вграждане, HD видео, снимки Детайли

160,00 лв

Накратко, шпионските камери за видеонаблюдение са практични устройства, които могат да бъдат в различни форми и размери, според това, за какво точно са ви необходими. Те могат да записват на карта памет, а някои от тях дори директно на компютъра Ви. Над 200 вида подобни устройства, освен гореизброените, може да намерите и в нашия магазин.

Ако имате някакви въпроси относно който и да е от продуктите, не се притеснявайте да се свържете с нас, както по телефона, така и през онлайн чата.