Любовни хороскопи април 2015

1
Добави коментар
pavlovbg
pavlovbg

Хороскопът за април 2015 година предупреждава за възможни непредсказуеми събития през първата половина на месеца. Повечето хора ще се сблъскат с напрежение в много области на своя живот, поради което емоциите ще се натрупват. В същото време, хороскопът за април 2015 година говори за това, че това е отличен период за започване на приятни запознанства, които вероятно ще прераснат в продължително приятелство и дори в брак. Голямо внимание в този месец ще се отделя на секса, той ще бъде основен за доброто взаимно разбирателство. Много хора ще бъдат настойчиви при решаването на своите дела и дори нещо да не направят както трябва, те няма да искат да признаят своите грешки.

  Овен Благополучието в личния живот и семейната хармония през април 2015 година ще зависят изцяло от Овните. Приоритетно ще бъде не как говорите, а с какви емоции го правите. Хороскопът за април 2015 година ви съветва да обръщане внимание на думите и тона на разговора. Иначе могат да се появят проблеми в любовните отношения. През този месец, роднини, приятели и обожатели ще приемат всичко, което Овните говорят, със сърцето си. Само в тези случаи е възможно да завоювате благоразположението и да постигнете съгласие с любимия си човек.

 

Телец Личният живот на Телците ще бъде изпълнен с хармония и романтика. През април 2015 година те ще бъдат уверени в любовните отношения, което ще ги вдъхнови за благородни постъпки. Хороскопът за април 2015 година препоръчва да пристъпите към реализирането на тези планове, които сте градили заедно с любимите си. В това време трябва да се сближите духовно с децата си. Може би нещо не сте забелязали в тяхното поведение и характера им. По време на лунното затъмнение през април, трябва да избягвате конфликтите с любимия си човек. Иначе скоро няма да има примирение между вас.

 

Близнаци Любовните отношения на Близнаците през април 2015 година ще зависят от това, какви са съвместните им планове с половинката им.    Общите им интереси и възгледи ще повлияят върху личния им живот. Хороскопът за април ви съветват да се вслушате в сърцето си. Иска ли страсти, взаимно разбирателство и развлечения? Близнаците са длъжни да се съобразят с приоритетите в семейните отношения. Влюбените могат да се „възпламенят“ с признания, нежни думи и внимание. Близнаците са длъжни да се вгледат в интересите на детето си. Възможно е неговото настроение да се крие в рисунките  и книжките по които е увлечено то.

 

Рак В семейните отношения, Раците могат да поемат ролята на лидер. Важно е, през април 2015 година, да знаят кое е важно в семейството за тях и за любимия им човек. Хороскопът за април съветва Раците да се освободят от ненужните обиди, мрачни мисли и да се заемат с оправяне на недостатъците в любовта. В такъв случай чувствата ще станат по-искренни, а отношенията ще си вземат „нов дъх“. През април В април 2015 година не трябва да изпускате от поглед поведението на децата си. Раците трябва не само да се възторгват от непосредствеността на децата, но и точно да знаят от какво те се интересуват.

 

Лъв Лъвовете, през април 2015 година, за да не се разочароват от любимия човек, трябва да вярват в чудото и да бъдат оптимисти. В този случай, избранникът ще види всички прекрасни страни на семейния живот и ще получи много приятни уроци на тема: “Как да бъда щастлив в личния живот?“.  Хороскопът за  април 2015 гарантира на Лъвовете хармония в любовните отношения, но са неизбежни сериозните разправии с децата,  особено, ако са родени под знаците: Рак, Скорпион и Риби. Важно е през април да не наказвате и да не възпитавате децата си твърде строго.  

 

Дева В личния живот Девите не трябва да скриват нищо от своите възлюбени. Иначе, всички тайни от този месец, внезапно ще се разкрия и това ще доведе до много сериозни разправии с любимия човек. Хороскопът за април 2015 препоръчва на Девите да бъдат изключително искрени в любовта си, за да могат семейните отношения да бъдат хармонични. При възпитанието на децата Девите ще срещнат проблеми. Важно е родителите не просто да слушат детето, но и да разберат неговите проблеми и настроения. През април взаимното разбирателство ще сближи Девите с подрастващите с тежък характер.  

 

Везни На Везни ще се наложи в април 2015 година да направят компромис в любовните отношения. Те доста са се потрудили за създаването на добро семейство, затова сега е необходимо да разпределят задълженията със своята половинка. Хороскопът за април 2015 година препоръчва на Везни да се бъдат напористи по отношение на своя избранник. Желателно е да бъдат гъвкави и спокойни, за да не създават конфликти и да не обидят своя любим. В любовта, на Везните се препоръчва да държат своите емоции и страстни чувства под контрол. В процесът на възпитание на децата през април 2015 година е нужно да проявят инициатива. Везните могат да заведат децата си на някакъв спорт или на танци. Могат да обяснят на децата си психологията на неговите връстници, което ще бъде интересно и за самите родители.  

Скорпион Много в живота на Скорпионите през април 2015 година ще претърпи  изменения, но само любовта ще остане нежна и искрена. Очакват се ярки срещи, романтични отношения, нови запознанства. Хороскопът за април 2015 година препоръчва на Скорпионите да проявят творчески подход към изграждането на семейните отношения. Още повече, ако Скорпионите вече повече от година живеят със своя избранник. Трябва да контролират своята ревност и да държат това, което имат. През април децата трябва да бъдат възпитавани не от време на време, а с строга последователност.

 

Стрелец През април на Стрелците не се препоръчва да бъдат твърде взискателни към партньора си, защото това няма да бъде в тяхна полза. Не са ви нужни и служебните романи, защото има голяма вероятност от разочарования. Сега е най-доброто време да оправите допуснатите грешки и да изгладите отношенията. Ако още не сте срещнали своята половинка, добро място за запознаване ще бъдат приятелските купони. Жените Стрелци ще се стремят в любовта към свобода и нови експерименти. И ако партньорът им също е готов за това, то в отношенията на тази двойка ще настъпи пълна хармония. Възможно е мъжете Стрелци да не се чувстват съвсем уверени и да реагират болезнено и на най-дребните неприятности. В този период, голямо значение за тях, ще имат подкрепата на близките и уюта в дома. Иначе могат да изберат за решение на всички проблеми алкохолът. В средата на април, поради напрегнати отношения с началника си, мъжете Стрелци могат да си го изкарат на своите близки.

Козирог През април 2015 година Козирозите ги очакват разправии с любимия човек. Желателно е да не падат духом, а да бъдат над създалите се проблеми. Хороскопът за април 2015 година обещава на Козирозите много семейни и битови разправии. Времето е подходящо за обновяване на домашната обстановка и смяна на интериора. Трябва повече да общуват със своите възлюбени и да остават повече време сами. Тогава ще има хармония в отношенията и страст в любовта. През април Козирозите ще берат плодовете на своята предишна възпитателна работа с децата си. Те ще зарадват родителите си с постижения и забележителни постъпки.  

 

Водолей И за семейните, и за самотните Водолеи през април ще има море от ярки емоции и впечатления от любовните отношения. Всяка позитивна дреболия ще създава приятна атмосфера и ще намира отклик в душата на Водолеите. Хороскопът за април 2015 година препоръчва да организирате заедно с избраника си разходки в парка, почивка сред природата и весели развлечения за цялото семейство. Тази пролет ще запомните с романтика, чувственост и късмет в любовта. С децата, през април, Водолеите леко ще намират общ език. Та нали умеят да пазят тайни и да разбират това, което се сътворява в душата на любимото дете.  

 

Риби В личния си живот Рибите, през април 2015 година, трябва да се доверят на чувствата, а не на разума. Именно това в дадения момент ще бъде вярното решение. В семейните отношения, хороскопът също съветва да се вслушвате към това, което шепне сърцето. Защо да наказват любимите или децата си, ако в душата си вече са им простили?!  Тук е нужен „морков“, а не „жесток камшик“.  Рибите са раними и чувствителни по природа. Възможно е затова през април да им е трудно да се опазят от разправии и спорове с любимите си хора. Внимавайте за думите, те обиждат повече от всичко.